IPhone 4 előnyök-Hátrányok?
Hátrány: kib@szott drága, hülyének nézi a usert
Előny: jó az anyagminőség
Itt nem kapsz objektív választ, mert az ide járók 80%-a antiapplefanboy.
Nekem tök mindegy milyen telefont veszel csak azért írtam le, mert itt a nagy része az apple kérdéseknek csak a fikázásról szól.
hátrány: nagyon drága (nem ér ennyit),eléggé zárt az op rendszere (nincs sd kártya,meg még usb-vel is baszakodni kell)
előny: jól optimalizált rendszer,jól össze van rakva, és tudsz vele villogni
Előny: nincs.
Hátrány: felsorolhatatlan.
2. válaszolónak igaza volt :DD
Nem értem mi bajotok az iPhonnal (applel)
Nekem van iphone om és megéri az árát , tökéletes a mobil . Egyszerű kezelhetőség.Legtöbb app az app store ban, játékokra jobb nincs és ha nem töröd fel akkor elfelejtheted azt a szót h vírus mert nem fogsz találkozni 1 el sem. Am nem értem miért kéne bele sd kártya amikor csak 16 v 32 gigás at lehet venni és az bőven elég. Az itunes az kell hozzá , de annak is szintén nagyonegyszerű a kezelhetősége szóval nemlessz vele gond , (ha mégis van rá asszem 1 vodafone s vifeó h hogyan kell beaktiválni , de elv már nemfog kelleni kábel , mert wifin keresztül lehet majd szinkronizálni).
Facetime: ingyenes (wifin keresztül) a kapcsolattartás más apple felhasználóval.
Még a minőségi játékok is olcsók(pl fruit ninja) és néha ingyenessé teszik őket 1-2 napra (pl most volt az 5 eurós Asphalt 6 ingyenes).
Find my Iphone : ez 1 app de külön meg kell emélítenem , ingyenes és interneten keresztül ha pl ellopják a mobilodat és van rajta mobilnet , PC n keresztül lelockolhatod ,üzenetet küldhetsz rá ingyen , és letörölheted róla a bizalmas adatokat.
Akkumulátor:Bizonyos szempontokból gyenge , bizonyos szempontokból jól bírja - ha játszol akkor elég gyorsan merül a teló , de pl tudsz vele több mint 24 órát zenét halgatni.
hátrány: Drága
hát hirtelen ennyi ami eszembe jutott , remélem te is csatlakozol az iphone felhasználók boldog közösségéhez
http://www.youtube.com/watch?v=WBqs-ViD1DQ - igy lehet aktiválni
Boccs lemaradt a hátrányok közül , hogy törékeny !
ha iphone t veszel MINDENFÉLEKÉPPEN fólia + tok !
Nem tom leirták e már.:
iTunes letöltés szoftverbázis -ezt beiirod Guugleba :D
kijön egy cim ha szoftverbázisos akkor klikk rá és letöltés
ez teljesen ingyenes. A zenét rárakni tök egyszerü ha esetleg nem tudod jelezd és irok.(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!