Hol vannak ma már az igazán nemes, exkluzív, szerethető mobilok, mint anno a 8910i volt?
Azért ne írd le a műanyag borítású telefonokat. Volt 2 nokiám. Mindkettő műanyag borítású volt. Mindkettőt használtan, kb 1 évesen vettem (olcsóak lettek). Egyik sem a strapamobil kategóriás, hanem okostelefon volt (bár mindkettő még Finn gyártmány). Egyiket 3, másikat 4 évig használtam. Egyiket sem azért cseréltem le, mert tönkrementek volna, hanem mert változtak az igényeim. Az 4 éves, (ami 5 ha az előző tulajt is számoljuk) még ma is tökéletesen működik.
Más: egyik ismerősömnek 3410-ese van. Kisiskolás kora óta megvan neki, és jól működik. Telefonálni, sms-t írni lehet rajta. Lefestette az elő- és hátlapot, így még a tömegből is kitűnik.
Ne vedd személyeskedésnek, de attól hogy valaki sokat keres, még nem jelenti, hogy okos (elég gátlástalannak és rámenősnek lenni).
Lásd: médiaszereplők, fővállalkozók, protekcióval bekerült főnökök, politikusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!