Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia Arc vagy...

Sony Ericsson Xperia Arc vagy iPhone 4?

Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont venni, nem tudom melyiket válasszam. Ti melyiket vennétek meg inkább, és miért éppen azt?
2011. szept. 18. 23:09
1 2
 11/13 Ra1n válasza:

"Az Iphone 4-ben ugyan úgy 1ghz proci dolgozik akárcsak a Arc S-ben,"

NemArc S-be hanem Arc-ban az Arc S 1.4ghz.:)

2012. márc. 25. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Jó okosak vagytok(y) Én a Te helyedben Sony arc S-et vennék... Sokkal nagyobb a kijelző és nyilván film nézésre ez az ajánlatos, bár az Iphone-nak jobba hang minősége (saját tapasztalat)... Szerintem már észre vettétek, hogy az Apple termékeknél a 80%-ot a név miatt kell kiperkálni, nekem Macbook air-em van és Balckberry 9900 Android vagy Ios kell? ... Dönsd el te én az Arc s-t ajánlom az Arc helyett..
2012. jún. 24. 18:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Az Iphone t csak írják mert azt hiszik hogy az valami csoda , de a számokban összehasonlítjuk a telefont , nem ugyan ez a hejzet . A RAM ugyan az , de az almába nem lehet micro t rakni .. a GHZ je jobb az ericson nak , ericson könnyebb , nagyobb a képernyője , kamerája mpx be nagyobb , ára jobb , szóval az az alma mibe is jobb ?? Mondjuk ezért itt lehúzzák az almások a % omat , de semmi érvet nem irnak cak azt a fél alma jelet a hátán ..
2012. okt. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!