Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia Arc vagy...

Sony Ericsson Xperia Arc vagy iPhone 4?

Figyelt kérdés
Szeretnék új telefont venni, nem tudom melyiket válasszam. Ti melyiket vennétek meg inkább, és miért éppen azt?
2011. szept. 18. 23:09
1 2
 1/13 anonim válasza:
62%
4-est.SOKKAL JOBB.
2011. szept. 18. 23:17
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Árban nem egy kategória a kettő. A SE mindenképp egy jó választás lenne, és sok minden szól az iPhone mellett is. Neked kell eldöntened, androidra, vagy iOS-re van szükséged.
2011. szept. 18. 23:25
 3/13 anonim ***** válasza:
63%
Szeirintem ARC mert ha ájfónt veszel szinte vagy mindenért fizetni kell (alkalmazásokra gondolok) + iPhone ból annyi van mind a szemét.
2011. szept. 19. 00:20
 4/13 anonim ***** válasza:
29%

Az előző se látott még ájfont :D Semmivel sem kell többet fizetned az appokért mintha androidosod lenne ugyanugy marha sok ingyenes app van mint androidon:)

A következő kérdésekre kell válaszolnod:

- Android, vagy iOS

- Mindjárt itt az iphone 5 akkor a 4-es ára lejjebb esik. Nem-e akarsz várni még?

- Nagyobb kijelző vagy a kisebb is elég?

- Akarsz-e custom romokat használni, vagy nem?

- Buherálni szeretsz-e vagy egyszerűen csak használni.

- Akarsz-e natívban filmeket lejátszani/közvetlenül usb-n fájlokat dobálni a telóra, vagy wifin keresztül is elég?

Én az iPhone-t választanám, de megvárnám az ötöst.

2011. szept. 19. 00:31
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
Nekem az iphone megváltotta az életemet 1 éve.. Már várom az 5./4S generációt is :D
2011. szept. 19. 00:38
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Egyértelmü, hogy az iPhone. Az a Sony a közelébe se ér...
2011. szept. 19. 12:15
 7/13 anonim válasza:
szerintem Xperia sokkal jobb én android mellett szavazok szerintem egyszerűbb kezelni szerintem egyik ismerősömnek iPhoneja van de nekem nagyon nem jött be de lehet hogy azért mert csajból vagyok mondjuk szerintem ha számít neked hogy olcsón gyere ki akkor Xperia ha van pénzed akkor oké mondjuk ha én meglátok egy valakit iPhone-nal rohangálni vagy a buszon menőnek gondolom mert azt mindenki ismeri gondolom az arcot nem annyira de ez csak mellékes szerintem SONY ERICSSON XPERIA ARC!!!!! :D
2011. szept. 19. 20:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Eddig még nem volt érintős telefonom, egy Sony Ericsson C905-öt akarok lecserélni (amikor 2 éve vettem nagyon jó telefonnak számított), amit nagyon szeretek, csak szegénynek minden baja van már. Én is csajból vagyok, valszeg nem fogom tudni sem az Arc-ot, sem az iPhone-t kihasználni teljes mértékben...de kell egy megbízható telefon, ami remélhetőleg kibír 2 évet. Szerintem várok 1-2 hónapot, nem akarok rosszul választani, mert nem kevés pénzről van szó.
2011. szept. 21. 21:09
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem vagyok iPhone fan, de egyértelműen Apple iPhone 4. Ez nem is kérdés!
2011. szept. 21. 23:06
 10/13 Ra1n válasza:

Akkor vegyük le az Apple szemüveget, és lássunk tisztán.

Az iphone 4 kijelzője bár kisebb, a felbontása nagyobb. Az I4 kamerája szebbnek nevezhető képeket és videót csinál. Idáig szólt az I4 előnye.

Az Iphone 4-ben ugyan úgy 1ghz proci dolgozik akárcsak a Arc S-ben, egy árnyalattal erősebb az utasítás készlete miatt. Az I4 videóvezérlője szintén egy árnyalattal erősebb az Arc-hoz képest.

A kisebb felbontású kijelző miatt az Arc teljesítménye jobb az I4-nél, elvész az I4 épphogy erősebb proci/videóvezérlő előnye.

A kijelző a Arc-ba bár kisebb felbontású,mégis színei,élessége,nappal láthatósága jobb a I4-nél.

Oprendszer: ha 1 éve kérdeztél volna még azt mondom Apple store. Mostanra viszont az Android market (Immáron Google play) olyan szinten kinőtte magát, hogy az apple store-t vastagon behozta tartalomban (főleg hogy sorba kerülnek át a motyik a play-re),minőségben,mindenben, és hamar túl is fogja szárnyalni,lévén az android nyílt rendszer, egyre többen és többen fejlesztenek rá,és a homemade cuccok között is nem egy olyan van ami a hivatalos programokra köröket ver. Ez az apple store-on a szigornak és azért rendszernek köszönhetően ritka.

Apropó rendszer. A gingerbread 2.3.4 (android) mezei lazasággal felveszi a versenyt az Ios4-el, minimális lemaradást okoz a gingerbread gyenge memóriakezelésből fakadó néha be-be szaggatgatás, amit egyébként egy sima scripttel lehet javítani,és máris oda az elmaradás.

Ha pedig a Custom romokat (házilag készült módosított rendszerek) és rendszereket nézzük akkor bizony ezen a téren az android rendszere és a Arc köröket ver minden tekintetbe (rendszer sebesség,memóriakezelés,stb) az Ios4-re.

Továbbá az Arc melett szól,hogy ugyan az a HW csücsül benne ami Az ARC S-ben, a különbség csak órajelben van, ez gyorsan kiküszöbölhető (értsd, az Arc processzorát felteszed 1.4ghz-re gond nélkül,lévén ugyan az a proci mint az Arc S-ben). Az Arc S pedig jócskán túlszárnyalja teljesítményben az I4-et.

Az Arc minden téren jobb választás,hacsak nem lényeges neked a minimálisan jobb minőségű kamera,ez esetben iphone 4...Pontosabban az Iphone 4 lenne,csakhogy aranyárban mérik,annyi pénzért pedig Galaxy S2-t is kapsz ami tudásban sebességben és minden egyéb részletében alázza az Iphone 4-et és még az Iphone 4 S-t is.

Ha viszont a pénz számít, és beéred kicsit kisebb kijelzővel akkor az Arc-ot is gondold át lévén az Xperia Neo és Neo V telefonokban szintén ugyan ez a processzor és videóvezérlő zötyög,ugyan úgy kihozható pillanatok alatt belőlük az Arc S teljesítménye, egyedül a kijelzőjük kisebb (a felbontás ugyan akkora).

2012. márc. 25. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!