Hogyan tehetném tönkre a telefonom?
Figyelt kérdés
Samsung S5230.Nem látványosan akarom,hogy tele van karcolással meg stb,hanem valahogy gyárilag.Iszonyatosan utálom,de nem akarom h apám megsértődjön h nem használom xD
Szériahibája van,vmikor nem oda megy ahova én tapiztam.
Volt amikor imádkoztam hogy menjen tönkre,már rá se birok nézni.
Lehet kicsit hülye kérdés,de ez van:'D
2011. szept. 18. 09:15
11/22 anonim válasza:
a víz nem hatásos :D saját tapasztalat ... nekem egy vödör vízbe volt de semmi baja..:XD
12/22 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam már a vizet,de csak bement a képernyő alá,azt okcsá.
Semmitöbb:D
Amúgy 11/L xd
2011. szept. 18. 09:32
13/22 A kérdező kommentje:
Jah és még 1kérdés:ha berakom a mikróba mikor rakhatom vissza a simkártyát és az aksit?
2011. szept. 18. 09:41
14/22 anonim válasza:
11/L? Te tenyésztesz nyulakat? :-)
15/22 A kérdező kommentje:
Igen,én:)
2011. szept. 18. 10:32
16/22 anonim válasza:
Ha van garanciád akkor meg kell várnod míg lejár sajnos. Amúgy mit akarsz? Visszakapni a pénzed és abból venni egy új telót vagy apuci úgyis vesz? :D
17/22 A kérdező kommentje:
Nem,nemakarom hogy visszakapjam a pénzt.Nem ér semmit aza fos telóxdd.És tévedsz,apuci nem vesz új telót:)
2011. szept. 18. 13:03
18/22 anonim válasza:
Annál, hogy tönkreteszed még az is jobb ha párezer forintba beszámíttatod és a nyulak árából megpótolod egy egyenlőre kisebb értékű telóra. Mert legutóbb azt irtad, hogy ha elég nyulat eladsz akkor Galaxy S-t veszel, de ahhoz nyilván még gyűjtened kell.
19/22 A kérdező kommentje:
Hát,de persze nem egy alommal keresek galaxy s-re pénzt:)
2011. szept. 18. 13:39
20/22 anonim válasza:
Igen, tudom. De még a Galaxy S előtt vegyél akkor egy másikat ami olyan 35000 ft és majd később megveszed az S-t. Ha az S5230-at ennyire nem szereted akkor más lehetőség egyenlőre nincsen. Pl egy Galaxy 3-at ideiglenesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!