Hogyan tehetném tönkre a telefonom?
Figyelt kérdés
Samsung S5230.Nem látványosan akarom,hogy tele van karcolással meg stb,hanem valahogy gyárilag.Iszonyatosan utálom,de nem akarom h apám megsértődjön h nem használom xD
Szériahibája van,vmikor nem oda megy ahova én tapiztam.
Volt amikor imádkoztam hogy menjen tönkre,már rá se birok nézni.
Lehet kicsit hülye kérdés,de ez van:'D
2011. szept. 18. 09:15
1/22 anonim válasza:
1-2 másodperc a mikróban de szigorúan csak annyi!! Az aksit. memóriakártyát, simkártyát vedd ki. Lehet hogy egy pár percig világítani fog a kijelző de másnapra lesz egy szépen tönkrement telefonod :D Amúgy nekem ilyen fostelóm van.
3/22 anonim válasza:
LE videózod?XD hogy teszed tönkre?:D
4/22 anonim válasza:
am lehet csakbe kéne kalibrálni és jó lenne :D
5/22 anonim válasza:
sztem ne tedd tönkre.ha akarod akk ejtsd le,v csinálj vmit h víz érje
6/22 A kérdező kommentje:
Tudod hányszor kalibráltam?!
Én többet nem fogok vele küszködni,az biztos.Kell a halálnak ilyen szar telefon.
Zenét hallgatni se lehet már rajta,mert mindig ujraindítja magát-.-
Első: Decemberig asszem még van rá garancia,ugye ezt nem fogják kideríteni?:DD
2011. szept. 18. 09:28
7/22 A kérdező kommentje:
A szervízben
2011. szept. 18. 09:28
8/22 anonim válasza:
Szerintem keress egy havert menj fel egy 10 emeletes bérház tetejére, dobd le és mind2-őtök videózza. Összevágjátok a 2 videót és felrakjárok youtubera. Aranyos videó lesz/lenne :D
9/22 A kérdező kommentje:
Máté,az túl feltűnő az ütődések miatt:'D
2011. szept. 18. 09:29
10/22 A kérdező kommentje:
Amúgy ez az emeletes cucc is működne,mivel mamámék a 2.emeleeten laknak
2011. szept. 18. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!