Miért lett a "proli" körökben státusszimbólum a mobiltelefon?
ugyanúgy, ahogy a kocsinál is érvényes. Csak míg ott az A8 meg a Ferrari a nyerő, a csúcstelefonokat kb ezredennyiért is meg lehet venni: erre még egy prolinak is van pénze, ha nagyon akarja.
Józan ember sz*rik bele, és megveszi az 1-2 évvel ezelőtti csúcsmodellt. Ugyanolyan jó, viszont nem kap idegösszeroppanást, ha vízbe esik/ellopják.
én nem gondolom, hogy státusszmbólum lenne, ma már egy 10 éves gyereknél is természetes módon itt van a 100 ezres mobil, én nem hiszem h ma már ez egyáltalán téma ...
Pedig hát nekem se szolgál másra mint telefonálásra, én kifejezetten olyat kerestem, amiben se kamera se semmi, ilyen hülyeségekre nekem nem kell, de hát aki akarja, felőlem vegye, de nem hiszem hogy ezzel bármivel is többnek tűnne ill. hogy más többnek látná.
Na az Audi A8-as már inkább .... -D
Szerintem ezt csak a tudatlan réteg problémája. Akinek van egy kis sütnivalója, az nem azt nézi hogy csilivili telefonja legyen. Azt hiszem ezt nevezhetjük magyar netegségnek. A japánok után nálunk van a legtöbb mobil. A minimálbér mellett jó párosítás.
Én ahogy visszaemlékszem voltak ilyen korszakok a teljesség igénye nélkül sorolva:
- versenybicikli
- pillangókés
- kvarcjáték
- tvjáték
- zenélős kvarcóra
- kétkazettás másolós magnó
- másolós deck + erősítő
- commodore 64
- videó
- walkman
- discman
- dvd
- mp3
- kamerás mobil :)
Most ezt a korszakot éljük, de lassan begyűrűznek a mini netbookok is ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!