Mobilinternettel skype-os videóhívás?
Figyelt kérdés
Hetente kétszer-háromszor szeretnék skype-on kb. 2 órát videótelefonálni. Milyen mobilinternetet kéne vennem? A T-mobile-nál keresek feltöltőkártyásat, de nem tudom, hogy mekkora kéne és hogy mennyit fogyaszt a videótelefonálás.2011. szept. 17. 15:34
11/13 A kérdező kommentje:
A kamerát tudom állítani, van 160x120-tól 640x480-ig. Te milyen felbontásút használsz?
Köszi a válaszokat!
2011. szept. 17. 16:02
12/13 anonim válasza:
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
huu, ez tényleg tök, jó, azt hiszem én is váltok :)
Kérdező, ha tőlem kérdezted, hogy mennyit beszélek skypeon naponta akkor azt tudom mondani, hogy változó, volt már hogy két három órát, de olyan is, hogy csak 10percet :)
13/13 A kérdező kommentje:
Azt esetleg tudjátok, hogy mit jelent pontosan az, hogy "időszaki díj"? Csak 3-4 hónapig van szükségem erre a megoldásra, ezért szeretnék feltöltőkártyásat, hogy utána ne kelljen havonta fizetnem egy összeget, miközben nem is netezek vele. De akkor az időszaki díj hogy jön ide? Vagy ez nem így működik, hogy akkor töltöm fel, amikor én akarom?
2011. szept. 17. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!