Ki tud ajánlani érintőképernyős telót?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, amin van facebook alkalmazás, lehet dokumentumokat olvasni(könyveket), szép képeket csinál, szépen játssza a zenéket.
Meg az alap dolgok: Bluetooth, usb-adatkábel, stb.)
(Van olyan, ami kikapcsolva is ébreszt?)
2011. szept. 15. 08:44
1/7 anonim válasza:
okostelefon. kb bármelyik. amit leírtál azok annyira alap dolgok, h lassan már minden középkategóriás telefonban benne van.
nekem Motorola defy-m van, elégedett vagyok vele, nézz utána, ha tetszik vedd meg.
ajánlom a mobilarena.hu nevű oldalt, ott minden telefonról van teszt, tehát részletesen elolvashatod, h melyik miben erős, és könnyebben tudsz választani.
2/7 anonim válasza:
Nokia C5-03. Nekem ilyen van. Csúcsszuper, különböző alkalmazásokat lehet rá tenni, olyanokat, amelyek létezését eddig el képzelni sem tudtam. pl.: zenefelismerő, szúnyogriasztó, horkolás"gátló" stb.
3/7 anonim válasza:
Igen, a C5-03 is megfelel a feltételeknek. De pl. az LG Optimus One is.
4/7 anonim válasza:
Ennyi erővel a T-mobile Move is megfelel a feltételeknek.
5/7 anonim válasza:
HTC sensation , Iphone 4 , Samsung galaxy s2
6/7 anonim válasza:
ZTE Blade, Telenor One Touch, SE Xperia X8 stb.
Nokiát hanyagold, az operációs rendszere annyira elvault, hogy egyszerűen használhatatlan.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)!
2011. szept. 17. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!