Angliába vagyok, és szeretnék NEM előfizetéses mobilt vásárolni, de még nem vagyok túl jó angolból, kéne egy kis segítség?
Figyelt kérdés
van a : pay monthly - ez az előfizetéses ?
és van a : pay as you go - ez az amire nekem szükségem van ??
előre is köszönöm a segítséget
2011. szept. 14. 15:27
2/13 A kérdező kommentje:
köszi.
és ha van sim kártyám, akkor lehet olyat csinálni, hogy sim kártya nélkül veszek telefont ?
2011. szept. 14. 16:40
3/13 anonim válasza:
lehetni lehet, de az jellemzően baromi drága. (éppen úgy, mint idehaza)
4/13 anonim válasza:
Ennyit mondj: Pre paid please.
5/13 A kérdező kommentje:
oké. és ha megveszem kártyástól, mindenestől, és másik kártyát rakok bele, az jelent valami problémát ?
2011. szept. 14. 20:29
6/13 anonim válasza:
Nem jelent problémát. Ám a pre paid telefonok nem hálózatfüggetlenek. Szóval ugyanattól az operátortól van SIMed akkor OK, nem nem akkor NOT OK :D
7/13 A kérdező kommentje:
okés. köszi. direkt ugyan annál a hálózatnál nézegetek telefonokat :)
2011. szept. 14. 20:55
8/13 A kérdező kommentje:
még egy kérdés ezen belöl, ha esetleg tudja valaki rá a választ : itt is ugyan úgy van szerződés,kitöltendő papírok stb mint otthon ?
2011. szept. 14. 23:26
9/13 anonim válasza:
Ha mindegy milyen gagyi a telefon, akkor menj el egy TEscoba és vedd meg a legolcsóbb kártyafüggetlen telefont, biztos lesz vagy 20 Font...
Ott nem kell semmit sem kitölteni, csak a garipapírt a vevőszolgálaton...
10/13 A kérdező kommentje:
utolsó, ez biztos? mert pont olyan telefont néztem ki, ami kapható a tesco-ban is, és azért nem túl gagyi.
2011. szept. 15. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!