T-mobilenál még sincs ingyen a facebook? Most ez hogy van?
Hát igazából nem tudom hogy kell kikapcsolni mert amikor rémentem a naptárra kiadott olyat hogy google meg még nem tudom mi,rámentem a googlera és be kellett írni gmail e.mail címet,jelszót stbt. és nem tudom hogy kell kikapcsolni. Van olyan választási lehetőség hogy törlés de lehet hogy azzal magát a naptár programot törölné.
És ha kikapcsolom a szinkronizálást biztos nem fogja továbbra is levonni a pénzt?
A tmobile oldalán világosan le van írva, hogy wifin nem megy. De egyáltalán ki az az idióta aki wifin keresztül is csak a lebutított facebook oldalt akarja megnézni? Akkor már bármilyen módon elérheted a facebook oldalt plusz költség nélkül.
Akkor a settings->Account&Sync és itt a bacground data mellől vedd ki a pipát. Így elméletileg a háttérben nem fogja a netet használni se gyári, se utólag telepített program. Viszont így meg majd a Market nem fog menni (még ha wifin is akarod használni), szóval akkor majd vissza kell kapcsolnod.
De tényleg egy netes csomag lenne a legcélszerűbb.
Én azt nem tudtam,még nem volt idúm az egyetem mellett utánaolvasni ennek,mint ahogy írtam nem rég kaptam a telefont,előtte egy régi Sony Ericsson W300i-m volt. A beállítások->fiókok és szinkronizálás nál kikapcsoltam azt hogy "adatkapcsolat a háttérben és az Autómatikus szinkronizálást. De azt írta a kikapcsolásnál hogy bizonyos alkalmazások így is használhatnak háttérben futó adatkapcsolatot.
Így már akkor ha használom az ingyen facebookot nem fog levonni pénzt?
"Így már akkor ha használom az ingyen facebookot nem fog levonni pénzt?"
"Eddig se azért vette le a pénzt mert ezt használtad. Akkor is levette volna ha nem használod."
Nem a facebook miatt vett le pénzt.
Te egyáltalán értessz ehhez? Mert nem úgy tűnik. Eddig még azt írtad hogy a szinkronizálás miatt vonja le a pénzt,most akkor döntsd már el légy szíves hogy mi van....
Igen értek hozzá. Jobban mint te. Mert TE vettél egy olyan telefont amihez nem értesz. Meg a szövegértéssel is gondod van. Ami azért egy egyetemistától azért gáz.
"Eddig se azért vette le a pénzt mert ezt használtad. Akkor is levette volna ha nem használod" Ebből a két mondatomból szerintem világos, hogy akkor is elment volna a pénzed ha nem csinálsz semmit a telefonnal, mert ugyebár ez állandóan szinkronizál magának a háttérben. Nem is írtam soha mást, hogy miért veszi le a pénzt a kártyádról szóval nem értem mit is kéne eldöntenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!