Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket a jobb Nokia c7 vagy...

Melyiket a jobb Nokia c7 vagy samsung omnia 7?

Figyelt kérdés
Csak ezek közül lehet választani mert cégen keresztül olcsóbb!
2011. szept. 12. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Nokiám szoftverhibás,bár nem c7 annál olcsóbb.:D (5230)

A samsungja egy óbarátomnak (galaxy 3) meg lassú.Nemtudom sztem a sony ericcson a jobb bár tom hogy samsung vagy nokia....Inkább omnia 7 sztem.Azért mert többet tud.Jobb sztem a képe nagyobb is...Viszont a c7 et nagyon veszik.Nehéz a döntés de szerintem az omnia 7 jobb.

2011. szept. 12. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Omnia 7 ről egy teszt: [link]
2011. szept. 12. 22:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért a nokia 5230at ne hasonlítsd a c7hez mert pl mostmár Symbian belle van rajta! A galaxy3 mat meg megint ne hasonlitsd az omnia 7hez mert az egyik androidos a másik WP7! De szerintem c7et választom! Bár az alakja nem tetszik de mégis megvan benne minden ami nekem kell!
2011. szept. 12. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen tudom hogy van némi különbség köztük csak márkábol indultam ki...Ok ameik tetszik gondoltam linkelek neked olyan samsungot Aztán ameik tetszik.Remélem azért vmennyit segítettem:).A c7 am télleg jó rengeteg embernek van veszik mint a cukrot...
2011. szept. 12. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
A c7-nél mindenképp jobb az omnia,még ha WP7 is van rajta.50.000-ért nem sok olyan telót kapsz, ami belülről majdnem teljesen ugyanaz, mint egy samsung galaxy s.
2011. szept. 13. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt egy összehasonlítás:

[link]

2011. szept. 13. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Az Omniának jobb és nagyobb a kijelzője, mellesleg a c7 csak pár jelentéktelen adatban jobb...A Nokia mérföldekre van lemaradva szinte az összes többi gyártótól.A minősége sem a régi a készülékeinek.
2011. szept. 13. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!