Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Telenor...

Mi a véleményetek a Telenor One Touch telefonról?

Figyelt kérdés
Meddig bírná töltés nélkül,hogyha például folyamatosan zenét hallgatnék vele?Engem nagyon érdekelne más véleménye a telefonról,szeretnék mindent tudni róla,szóval írjatok le jót,és rosszat is egyaránt.Köszi
2011. szept. 11. 18:23
1 2
 1/12 |Orfeusz| ***** válasza:
79%

szerintem nagyon megéri az árát, én is olyat fogok venni. Ha napi 2 órát zenehallgatásra használod, akkor 4-5 naponta kell tölteni.

Amúgy az egyetlen versenytársa ár/érték arányban a ZTE blade lehetne, de az drágább ás szar az aksija.

2011. szept. 11. 19:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Hmmm érdekes,mert én úgy olvasgattam hogy az akku hamar merül :S
2011. szept. 11. 19:45
 3/12 anonim ***** válasza:
Specifikációi alapján egy teljesen átlagos alsókategóriás androidos telefon. És mint ilyen elég hamar le szokott merülni ha használja az ember. 1 napot tuti ki fog húzni, jobb esetben 2-t. Többre ne számíts egy okostelefontól.
2011. szept. 11. 19:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy ezek hamar merülnek,de találtam egy oldalt ahol sokan azt a problémát találják,hogy hamar merül az akku.Más okostelefonoknál,ilyen problémákat nem agyon írnak.
2011. szept. 11. 19:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"Igen tudom,hogy ezek hamar merülnek,de találtam egy oldalt ahol sokan azt a problémát találják,hogy hamar merül az akku.Más okostelefonoknál,ilyen problémákat nem agyon írnak."

Ez a hozzászólásod teljesen értelmetlen volt. :D Olvasd csak újra...

Minden okostelefon gyorsan merül, ha normálisan használva van.

Egyébként pedig én tuti nem vennék "Telenor" márkájú telefont..

2011. szept. 12. 13:12
 6/12 Silas válasza:
Alcatel One Touch OT-990 = Telenor One Touch
2011. szept. 13. 08:14
 7/12 A kérdező kommentje:

"Igen tudom,hogy ezek hamar merülnek,de találtam egy oldalt ahol sokan azt a problémát találják,hogy hamar merül az akku.Más okostelefonoknál,ilyen problémákat nem agyon írnak"

Tehát tudom hogy ezek hamar merülnek,de más okostelefonhoz nem nagyon írják,hogy gyenge az akku,de a one touch készülékhez többen is írták.Azaz az átlagnál gyorsabban merül.

A témához pedig annyit,hogy tettem hozzá még egy kis összeget,és vettem egy Sony Ericcson Xperia x8-at,és tökéletesen megvagyok vele elégedve.

2011. szept. 13. 17:41
 8/12 anonim ***** válasza:
sztem nagyon jó teló amúgy mert 24ért van s wifi,200mb memória,5mgpixeles kamera 3'kijelző stb.
2011. okt. 8. 21:22
 9/12 anonim válasza:
az akku elismerem k***a szar :S
2012. aug. 14. 12:31
 10/12 anonim válasza:
az aksija tényleg elég hamar merül ha sokáig használod. Nem bír ki nekem 2 napot sem 1. után már tölteni kell. rohadt szar.
2012. dec. 3. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!