Mi a véleményetek a Telenor One Touch telefonról?
szerintem nagyon megéri az árát, én is olyat fogok venni. Ha napi 2 órát zenehallgatásra használod, akkor 4-5 naponta kell tölteni.
Amúgy az egyetlen versenytársa ár/érték arányban a ZTE blade lehetne, de az drágább ás szar az aksija.
"Igen tudom,hogy ezek hamar merülnek,de találtam egy oldalt ahol sokan azt a problémát találják,hogy hamar merül az akku.Más okostelefonoknál,ilyen problémákat nem agyon írnak."
Ez a hozzászólásod teljesen értelmetlen volt. :D Olvasd csak újra...
Minden okostelefon gyorsan merül, ha normálisan használva van.
Egyébként pedig én tuti nem vennék "Telenor" márkájú telefont..
"Igen tudom,hogy ezek hamar merülnek,de találtam egy oldalt ahol sokan azt a problémát találják,hogy hamar merül az akku.Más okostelefonoknál,ilyen problémákat nem agyon írnak"
Tehát tudom hogy ezek hamar merülnek,de más okostelefonhoz nem nagyon írják,hogy gyenge az akku,de a one touch készülékhez többen is írták.Azaz az átlagnál gyorsabban merül.
A témához pedig annyit,hogy tettem hozzá még egy kis összeget,és vettem egy Sony Ericcson Xperia x8-at,és tökéletesen megvagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!