Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A HTC Desire HD jó telefon?

A HTC Desire HD jó telefon?

Figyelt kérdés
Nem régi már egy kicsit? Van még rá szoftver támogatás? Vagy ajánlhattok másik telefont is, ami most fog kijönni, de inkább 70e Ft körül legyen.
2011. szept. 11. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem régi egy kicsit sem... ha telefont veszel ne menőzni vedd, hanem használni.
2011. szept. 11. 15:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem menőzni veszem. Lesz rá 2.4-es android?
2011. szept. 11. 15:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Az egy nagyon jo készülék !
2011. szept. 11. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:
És a motorloa Defy+? Az annyiból jobb lenne, hogy gorilla glass van benne. Viszont kisebb a képernyője.
2011. szept. 11. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:

1., Miért ne lenne támogatás rá?

2.4-es android még nincs, egyenlőre a 2.3-mal foglalkozz. Ha mégsem lenne rá, felraksz egy 2.4-es főzött romot, ami biztos lesz és máris van rajta friss android.

2., A Defy+

Én akkor ajánlom, ha "extrém" helyzetek között is használni akarod, mert nem törik olyan könnyen. A kijelzője szerintem pont jó, nem sokkal kisebb. Ha nem fontos neked a HD, akkor szerintem inkább ezt vedd.

2011. szept. 11. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!