Galaxy s galaxy s2 iphone 4 milyen sorrendben vannak?
1. Galaxy S 2
2. Galaxy S
...
99. Samsung S5230
100. T-mobile Move
...
240. iPhone 5
241. iPhone 4
242. iPhone 3GS
Nekem volt SGS-em jó telefon (csak beszart sajnos). De össze sem lehet hasonlítani egy i4-el ég és föld a minőség beli különbség.
SGS2 az már felveszi a versenyt az i4-el. Bár a minősége a vacak műanyag miatt elmarad az i4-től.
Az android szarságaiból meg nagyon elegem lett akkor vettem az SGS helyett egy i4-et. Tény, hogy az androidban több lehetőség meg funkció van, de azok minősége sokszor nagyon gagyi. Inkább ne lenne benne a funkció, mint hogy olyan szarul működjön ahogy.
Stabilitásban is jobbnak találtam az iOS-t. Vannak benne hülye dolgok, de a megbízhatósága és a minősége kárpótol.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:50
ja, nem elég hogy fingja sincs a témához, de még hazudik is...csak az iphone-t tudja szajkózni, meg hogy a Samsung mennyire sz@r. és egész nap ide irogat, mert minden napszakban fel lehet fedezni a válaszait. nagyon nincs élete a kislánynak
Asvasda te pedig ahogy látom nagyon megsértödtél... de ha gondolod nyugodtan szólj az óvónéninek, hogy jár nekem a bünti :(
Egyébként pedig ez ahogy mondtam is egyértelmü paranoia, hogy minden velem azonos százalékú válaszolóra azt hiszed, hogy én is vagyok :) Szerintem mozdulj ki néha és civilizálódj, akkor talán majd fejlödnek az alap emberi képességeid és az oknélküli paranoiád is elmúlik. De ha ez nem megy akkor elég sok pszichológust lehet manapság találni :)
Szerintem én vagyok aki az a 70%-os. Kurv@ra tévedsz, mert nem írogatok mindenhova, hogy az SGS szar.
Le lehet pontozni baromira nem érdekel.
Ettől még tény amit valaki más írt, hogy az SGS meg az android messze elmarad az iOS és az iPhone minőségétől.
Desire-m van és már 2 éve Androidos telefonom van. Korábban használtam 3G-t és azt kell, hogy mondjam, hogy az android hiába tud többet sokkal bugosabb, mint az iOS.
Az tuti, hogy ha lejár a hűségem ismét iPhone-t fogok venni.
Tudom a sok geek csak azt nézi, hogy 2 mag amit egyébként a rendszer még képtelen kihasználni. A 4-es android fogja teljesen támogatni telefonon.
Azt senki nem nézi, hogy az android optimalizálása egy rakás szar és sokkal erősebb hardveren fut úgy, mint az iOS.
Na jöhetnek a piros kezek, mert ez okoz nektek örömöt.
a Desire-el mibajod van?
szinte mindent azonnal megcsinál. egy 3G-n még arra is súlyos másodperceket kell várni, hogy megnyissa a beállításokat. plussz a Desire-nek fém hátlapja van, a 3G-nek meg egy undorító karc és ujjlenyomat mágnes műanyag. Neked szerintem soha nem volt Desire-öd. Az Android meg vígan elfut már egy MSM 7227-en is. De Cortex A8-al már kifogástalan...
Mi van? Nekem nem volt Desire-m?? Hahaha
Olyan hülyeségeket irkálsz itt össze meg vissza, hogy hihetetlen.
Fém hátlap?? Te meg miről beszélsz?? Szerintem még életedben nem volt Desire a kezedben. Egy sima műanyag hátlapja van ami ráadásul szarul illeszkedik. Az egyik sarka állandóan kiáll.
A 3G az főleg azóta lett lassú amióta kijött rá az iOS 4.
Igaz nem egy erőmű volt, de az eddigi tapasztalataim alapján megbízhatóbb volt, mint a Desire.
Akkor most leírom mi a gondom a Desire-rel.
A gyári rom az egy rakás szar. A tárhely nagyon gyorsan betelik.
A Custom romoknak meg mindnek van valami nyűgje.
Amit most használok az éppen, hogy nem csinál meg mindent szinte azonnal. De a legnagyobb gondom, hogy az értesítési rendszere totál random módon működik. Van amikor jelez van amikor nem. Kb ahogy kedve tartja.
Több romot is próbáltam minddel ezt tapasztaltam.
Lehet valami régebbit kellene keresni, de azok meg már nincsenek fent.
Az SD-s partíció miatt lassabb a telefon, mint a gyári rommal. Ezt többször tapasztaltam már.
A Sense-hez ragaszkodom, mert az legalább egységes. Próbáltam már MIUI-t, CM7-t módosított Sense-t, de az alap az ami a legletisztultabb és legegységesebb.
A hangszórója egy rakás sz@r, pedig elvileg telefon lenne. De szégyen, hogy az 5-6 éves telefonommal is jobb telefonálni, mint ezzel az elvileg csúcskategóriás telóval.
Ami tetszik benne az a minősége. A hátlaptól eltekintve jól össze van rakva. Bár már egyre többen panaszkodnak, hogy ez vagy az elromlik rajta. Várom már, hogy nekem mikor kell szervízbe vinni.
A 3G-m kibírt több, mint 2 évet és tudomásom szerint még mindig jól működik. Már kicsit bánom, hogy eldatam. De ugye tavaly megvettem a Desire-t és gondoltam ez szuper telefon és nem lesz vele gondom. Előtte volt Pulse-om, hát messze elmaradt a 3G-től, (mondjuk ahhoz képest a Desire tényleg csúcsteló). A Pulse-tól fillérekért sikerült megszabadulnom tőle és akkor jött a Desire. Nem azt kaptam amit vártam annyi pénzért.
Tény, hogy sokkal szebb a kijelzője, mint a 3GS-nek pl viszont a megbízhatatlansága és a néhány gagyisága jobban bosszant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!