Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » :\ Galaxy S problem?

:\ Galaxy S problem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma kaptam egy ilyen telefont, a probléma ott van hogy akár mit csinálok vele, nem tudok internetezni..

T-mobilos vagyok, tehát ingyen lenne a Facebook rá, de hiába állítgatom az adatforgalmat meg minden, egyszerűen annyit ír hogy a weboldal nem érhető el. Segítsetek kérlek! Köszönöm! :)

2011. okt. 28. 22:59
 1/6 anonim válasza:

Azért nem megy rajta, mert nincs netcsomag a telefonodon..

600Ft/30 mega.

2011. okt. 28. 23:05
 2/6 A kérdező kommentje:
ezeken már csak netcsomaggal megy az INGYENES facebook is?..
2011. okt. 28. 23:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Menni megy, de ha már van akkor nyugodtan használhatod a normális facebookokat is. A csomag havidíjánál már úgy se fogsz többet fizetni.
2011. okt. 29. 02:57
 4/6 anonim ***** válasza:

ha nem akarsz a netért fizetni akkor elküldöd a 1430-ra hogy +NETSTART majd visszaküldenek egy üzit h aktiválva lett a net

ez egy teljesen ingyenes csomag és így tudsz menni a 0.facebook.com-ra is

de viszont ha egy másik oldalra mész rá akkor leveszi a kártyádról a pénzt...ha meg előfizetéses vagy akkor még rosszabb

2011. okt. 29. 08:55
 5/6 A kérdező kommentje:
kötöttem egy 100 megás internetcsomagot, elég lesz? :)
2011. okt. 29. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon sokat akarsz netezni a telefonnal akkor lehet nem lesz elég. Amúgy bőven jó. Nekem fele ennyi van és bőven kijövök vele.
2011. okt. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!