Vodafone 858 smart készülékre hogy tudok számítógépről zenét átmásolni?
Bocsi az értetlenségért, de nem értem mit kéne lehúzni, esetleg a telefonon a felső sávot? Ott csak értesítések vannak nekem. A beállításokban sem találtam ilyesmit hogy háttértárra átállás...:(
Ha összedugom a géppel a telefont csak egy G meghajtó lesz mobile partner névvel, abban meg csak 2 mappa meg 2 olvasható fájl. Nem értem...
Bocsi az értetlenségért, de nem értem mit kéne lehúzni, esetleg a telefonon a felső sávot?
Hát mivel máshol nincs olyan sáv amit le lehetne húzni ezért igen, az lesz az. Amúgy értesítési sáv a neve. Amikor csatlakoztatva van a géphez akkor pont egy értesítést kéne feldobni a rendszernek amit itt találsz meg. Viszont nálad ez nem megy. Esetlege Settings->Appilication->Development-> USB debug mellett ha látsz egy pipát akkor azt érdemes lenne kivenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!