Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan telefon amely...

Van olyan telefon amely zseblámpás és memóriakártyát is kezel, valamint nem túl drága?

Figyelt kérdés

Régi telefonom már nincs túl jó állapotban, ezért újat vennék.

Olcsót és egyszerűt szeretnék. Azért vagyok gondban, mert szeretném ha egyrészt lenne benne ledes zseblámpa, valamint memóriakártya(mármint csatlakoztathatóság) és mp3 lejátszás. A probléma az, hogy Nokia 1616 és 1800 tudja a zseblámpát, de nem kezel memóriakártyát, Nokia C1-01 meg utóbbit tudja, előbbit nem. Nokia X2-01 meg túl drága.

Nincs olyan, amely megfelelne az igényeimnek, de 15 ezerből kijön? Független vagy t-mobilos kellene.

2011. szept. 5. 00:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszi, pontoztam a válaszodat, ha már ennyit fáradtál, hogy ezt leírd.

Na, nálam egészen más volt a szitu. Egyrészt nekem eddig egy HTC Kaiserem és egy Nokia 1200-am volt. Amíg volt 2 sim kártyám, addig a HTC Kaiserben is volt egy, de utána csak a Nokiát használtam telefonként, PDA funkciókra meg a HTC-t, pl. netezni Operával. Ezt lecserélem valamikor egy Androidos okostelefonra, de ez más téma, mert most épp a Nokia 1200 lecseréléséről van szó.

A lényeg, hogy nekem telefonálásnál tényleg az az igényem, hogy egy egyszerű, "eldobható" telefonom legyen, amit nem féltek. A Nokia 1200 elég sokat túlélt, de mostanra 3 év alatt meglehetősen lestrapálódott kívül-belül, meg az aksija is, ami helyből 2500-3000 körül lenne egy új, de egy kopott, ütődött telefonba nem veszek már új aksit. Van benne zseblámpa, és a leghasznosabb funkciója volt, amit a gyakorlatban tényleg rengetegszer hasznosítottam. Kezdve attól, ha sátraztam, és otthon felejtettem a fejlámpámat, vagy mikor sötétben leejtek valamit, és keresem, esetleg éjszaka egy totál sötét parkban. Rengeteg élethelyzetben segített. Ezért nálam ez alapkövetelmény. A másodlagos követelmény, hogy zene lejátszóként funkcionáljon, csak a Kaisert és az mp3 lejátszómat váltaná le ezen a téren, mert egyszerűbb egy olyan eszközt használni erre, ami tényleg nálam van mindig. De ez másodlagos.

Ugyanakkor nem vagyok már tizenéves, és bármekkora összeget tudnék telefonra szánni 400 ezerig, csak értelmét nem látom.

Ellenben most végül lezáródott a dolog. Először fel is adtam a második követelményt, mert a zseblámpát is tartalmazó de memóriakártyát kezelő(hogy zenét hallgathassak) telefonok 20 ezertől kezdődnek. Ilyen az általam említett Samsung, vagy a Nokia X3(vakuhoz van lámpa, ami használható zseblámpaként). Azt meg sokallom azért a kényelemért, hogy nem kell magammal vinnem, feltöltenem az mp3 lejátszómat. Így először rendeltem egy webshopból egy LG A100-at, előnye az volt, hogy a Nokia 1616-hoz (ami adta volna magát az 1200 után) képest olcsóbb és hosszabb az üzemideje, aztán miután már 10 napja még a raktárukig sem ért, lemondtam. Végül vettem egy független(t-mobile kártyám van) Vodafone 246-ot 5 ezerért, telefonnak telefon, egyszerűnek egyszerű, zseblámpa van.

2011. okt. 5. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!