Melyik 90-95 ezres telefon?
Azt Szeretném kérdezni hogy 95 ezerig max milyen telefont vegyek ( ne bombázzatok ZTE Blade , Huawei telefonokkal )
a 95 ezret konkrétan mondom tehát ez az árkategória körül melyik a legkézenfekvőbb telefon ???
megjegyezném jövő húsvét körül venném meg mert egyenlőre nincs meg a 95 ezer de ha addig várnák meglenne ....
Én olyan telefonra gondoltam mint pl. néztem a Telenor-nál a nagy kedvencemet a Xperia Neo-t ami pontosan 95 ezerbe kerül....
Szerintetek melyik a jó választás?
Szerintem a Neo-val nem nyúlsz mellé, az meglehetősen jó döntés, legalábbis nekem is az van, és elég pozitívak a tapasztalataim vele. Az SGS alapból egy régebbi modell, míg az SGS2 meg már nem az említett árkategória, ahogy az iPhone-ok sem, nem is értem, hogy kerülhettek szóba, ha a 95k egy fix határ a kérdezőnek.
Igaz, ha annyit vársz, akkor lehet, hogy majd nem ártana ismét feltenned a kérdést akkor, mert jönnek még új modellek, illetve ezeknek is fog lejjebb menni az ára. Mindenesetre, ha mondjuk nem riadsz vissza egy előfizetéstől - ami azért a net miatt nem árt egy okostelefonhoz - akkor nem biztos, hogy kell várnod addig, Neo pl 60 körül is megkapható már egy normális havidíj mellett (szóval nem ilyen 16k meg hasonló, hanem annak a töredéke a havidíj, olyan 4-5 ezer, aztán abban már bennevan sokminden)
Őszintén gondolkoztam már az előfizetésesen is ... de mivel ez lesz az első okostelefonom nem vagyok itthon az ilyen dolgokban hogy pl. egy alkalmazás pénzt kér???
ezért egy feltöltőkártyás , mobilnetes kiegészitéssel gondolkozom .... de mint az utolsó válaszoló mondta hogy olcsobban is megúsznám tehát lehet igazad van inkább megveszem feltöltőkártyásba ....
habár ez a jövő képe :)
Az alkalmazás vásárlás nem a hó végi számlát terheli, lévén azt bankkártyával kell megvásárolni. Szóval emiatt nem kell félned a számlás előfizetéstől. Ráadásul a számlás csomagokhoz rendelt mobilnetek esetében általában nincs túlforgalmazási díj és ha letelik a forgalmi keret akkor is csak lassítanak. Feltöltőkártya mellé nem gazdaságos a mobilnet.
A Telenornál meg a Neo egy átlagos 4-5 ezres előfizuban 56 ezer forint. Jó vétel a saját kategóriájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!