Melyik 90-95 ezres telefon?
Azt Szeretném kérdezni hogy 95 ezerig max milyen telefont vegyek ( ne bombázzatok ZTE Blade , Huawei telefonokkal )
a 95 ezret konkrétan mondom tehát ez az árkategória körül melyik a legkézenfekvőbb telefon ???
megjegyezném jövő húsvét körül venném meg mert egyenlőre nincs meg a 95 ezer de ha addig várnák meglenne ....
Én olyan telefonra gondoltam mint pl. néztem a Telenor-nál a nagy kedvencemet a Xperia Neo-t ami pontosan 95 ezerbe kerül....
Szerintetek melyik a jó választás?
ezekre gondoltam énis de viszonylag "régebbi" telefonok , ne érts félre nem arra gondolok hogy régi ....
De nálam egyenlőre az Xperia Neo a nyerő....
Galaxy S (Plus),specifikációkban verik a Neot (asszem a sima S is,de a Plus az biztos)
a szifon túl van árazva...
Sok szifon fan hogy lepontozott
csak mert nektek csak az a telefon létezik,ne ajánljátok mindenhol
szifon 4-et nem lehet kapni 90-95-ért max használtan
a szifon 5 meg meg sem jelent,nem lehet tudni róla semmit,mégis minden fan azt ajánlja,mert elvakult apple fanok...
Ha a szifonok is játszanak akkor ott lehet a jövőben megjelenő Xperia Duo és a Samsung Galaxy S2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!