Milyen telefon tulajdonos az aki "király" a szemedben?
Figyelt kérdés
Amire azt mondod magadban, hogy de jó lenne, ha ilyenem lenne :-)2011. szept. 3. 20:54
12/21 anonim válasza:
Samsung Galaxy Note!
eszméletlen telefon :D
13/21 anonim válasza:
Azt akinek drága telefonja van de nem vág fel vele és nem menőzik, nem mutogatja a nyilvánosság előtt. Nem úgy min amikor egyszer a plázában 2 csaj iPhoneozik és elkezdik (szó szerint) ordibálni hogy: én most letöltöm ezt az IPHONEOMRA (kihangsúlyozva), most telefonálok az IPHONEOMMAL, stb. Az volt a legjobb része amikor egy pali azt mondta: ki nem sz*rja le hogy mit csinálsz a hülye iPhone-oddal te elkényeztetett kis liba :D.
14/21 anonim válasza:
14 évesek között (tisztelet a kivételnek) az iphone-al vagy nagyobb jani, tech guruknál meg mondjuk egy HTC Sensation-el. nekem ez jött le eddig
15/21 anonim válasza:
Egy anekdota szerint:
Megkérdezték az USA egyik leggazdagabb bankárát,
- Milyen telefonja van?
a válasz
- Nincs, nekem egy jól müködő titkárságom van!
---
Nem egy telótol leszel 'király' !
17/21 anonim válasza:
22:09
egyet értek s5230 a legjobb legáláb 10 évig még az lesz ha nem 20 vagy száz o.O
18/21 anonim válasza:
Csak mert nekem is az van és ha kiveszem belöle akku t egész könyü sajnos olyankor sötét lesz a kép:(
19/21 anonim válasza:
Nincs ilyen, mert a világon a legjobb telefon egyike az enyém :D ez pedig a Samsung Galaxy S II
20/21 anonim válasza:
Az csak a második ott van nevében is (II) az elsö lehet a legjobb akor gondolom
:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!