Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan vegyem rá a szüleimet?

Hogyan vegyem rá a szüleimet?

Figyelt kérdés

Hamarosan jön az iphone 5 és a 4-emet szeretném rá lecserélni megvan hozzá a pénzem de a szüleim azt mondják bőven elég az nekem,pedig az 5 sokkal jobb lenne!

meg rá akarom venni őket,hogy az 500 megás mobilnet helyett legyen egy 4 gigás egy kamasznak már inkább az a jó mint 500 mega!

13/L

2011. szept. 1. 19:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg hatalmas nagy szükséged van neked arra az iPhone 5-re. Véletlenül nem szőke vagy? :D
2011. szept. 1. 19:18
 2/17 anonim ***** válasza:
kamu, vagy nagyon elvagy kényeztetve...
2011. szept. 1. 19:18
 3/17 anonim válasza:
70%
Ez nem elég neked??Örül valaki ha van ennyi is mint neked vagy még annyinak is örülnek ha kapnak egy régi fajta telefont amin lehet fényképezni!!Gondolkozzá már!!Amugy meg te tudod h hogy lehet rávenni őket.De amugy fogadjuk ,hogy dicsekedéből irtad ki!Szánalmas!
2011. szept. 1. 19:19
 4/17 anonim válasza:

Cicuka, aztán jön ez,jön az,neked az kell mert jobb... Most őszintén! Tényleg olyan iszonyúan fontos dolgok ezek? Lemaradsz a világról,ha nem 4 gigás a mobilneted?

Havonta jön valami új hiper-szuper cucc,azt nem tudják a szüleid követni pénzügyileg! (te sem)

2011. szept. 1. 19:25
 5/17 anonim válasza:
100%

Nekem samsungom van, csúsztathatós, a képe naggggyon pixeles. mondhatjuk úgy is, szar a képminősége. Nincs facebook, nincs net.

Én is szeretnék új telót, de a mi családunk nem olyan nagy sznob...Meg nem is olan gazdag. Na mindegy, nekem végülis megfelel a telefonom, lehet rá képeket rakni, zenét-rádiót hallgatni, és főleg TELEFONÁLNI.

Miért nem jó neked az Iphone 4? Örülj, hogy van egyáltalán!! Másnak ez luxus!! -.-" szánalom.

2011. szept. 1. 19:25
 6/17 anonim válasza:
100%
13/l voltam
2011. szept. 1. 19:26
 7/17 anonim ***** válasza:
89%
wow :D
2011. szept. 1. 19:35
 8/17 anonim válasza:

Szerintem vedd rá a szüleidet,hogy dobjanak kútba:)

nem vesztene az emberiség semmit..

2011. szept. 1. 19:37
 9/17 anonim ***** válasza:
nekem is adj egyet pls..
2011. szept. 1. 19:39
 10/17 anonim válasza:
Úristen, örülj neki, hogy van! Sokaknak még kajára sem futja, te meg ilyen dolgok miatt keseregsz! :@ Nekem Samsung s5230 telefonom van, nem a legújabb, nem a legdrágább, de tökéletesen meg vagyok vele elégedve, nem is akarok újat. Szerintem nrm kéne ilyen hülyeségek miatt nyaggatnod a szüleidet, inkább fogadd meg, amiket itt írtak a többiek és én.
2011. szept. 1. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!