Milyen telefon a legjobb 25 ezerig?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 20:53
1/9 anonim válasza:
Kifejtenél még valamit?
Pl. mire használtád,androidos vagy symbianos legyen stb...
ez gy rohadt kevés hogy nem tudjuk az igényeidet
3/9 anonim válasza:
hát ez az! mondj valamit hogy mik az igényeid! érintős, gombos, okostelefon vagy mi legyen az! :):)
4/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, igazatok van:)
Érintőképernyős kéne, wifit sokat használnám, ja és ne legyen túl kicsi a kijelző...
2011. aug. 31. 21:13
5/9 anonim válasza:
move by T-Mobil 25ezer (Android,WiFi)
Samsung Star 2 kicsit drágább,29ezer(WiFi)
Huawei U 8500 is drágább, 30ezer(Android,WiFi)
Ezek mind a T-Mobilba vannak ilyen árért:)
6/9 anonim válasza:
A Star 2 mióta jó? F*s ugyanúgy mint az elődje. Vodafone 845 és 858 Smart (17.000).
7/9 anonim válasza:
És én meg hol írtam le hogy jó telefon?Van benne Wifi,érintőképernyős és nem kicsi a képernyője.ennyi.
Nem írtam egy szóval se hogy jó telefon...
8/9 anonim válasza:
De a kérdező gondolom jó telefont szeretne nem? :)
9/9 anonim válasza:
De.
De nekem nem volt tapasztalatom star 2-vel,ezért nem írok róla le jót se rosszat:)
A kérdező meg ha akar utánanéz a telefonoknak amit írtam,és eldönti hogy a számára melyik a leg alkalmazabb:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!