Motorola Defy vagy Nokia N8?
Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok?2011. aug. 30. 11:54
1/9 anonim válasza:
Igazság szerint egyiket sem venném. Motorolat eleve nem mert csalódtam benne, Nokiát szeretem, de már temetik a Symbiant. Bár még jön rá a Belle nevű frissítés amivel Android közeli felhasználói felülete lesz a Symbiannak. De ha csak e 2 közül kellene választanom, mégis az N8.
2/9 A kérdező kommentje:
Miért csalódtál a defy-ben?
2011. aug. 30. 12:11
3/9 anonim válasza:
Defy!Nekem is az van, nagyon jó telefon!:D
4/9 anonim válasza:
Defy, de mivel a gyári rom egy kalap sz@r ezért vásárlás után rakj rá CM7-et, mert úgy 2000 feletti bencsmárkkal egy nagyon stabil cucc lesz.
6/9 anonim válasza:
szerintem meg Nokia, igaz haldoklik a simbyan, de a Belle után elvileg jön egy Bellére optimalizált Windows 7, szóval a régi telefonokat nem fogják már szarban hagyni, mint az 5800 XM-tól - c5-03-ig. Ráadásul az n8 irtó brutális multimédiás képességekkel rendelkezik....lehet, hogy egy SGSII, vagy egy LG Optimus 2x lazán megöli a megjelenésével is.
A Defy-ről nem tudok nyilatkozni, sokan mondják, hogy jó, de sokan mondják ennek ellentettjét is. Egyébként nem hinném, hogy az Android 2 év múlva is ad majd ki frissítést Defy-re.
Én most kivételesen a Nokia mellé pártolok, a tartóssága miatt.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem mintha a Defy jönne be jobban,vizálló is,meg karcálló,ami jó,mert a másik telefonomat a víz nyírta ki.A Nokia N8-ban pedig nem lehet kiszedni az akkut se,nemtudom hogy lehetne cserélni,ha véletlenűl megmenne.A kamerája igaz hogy 12megapixeles,az tetszik benne.A Defyt inkább a karcállósága miatt választanám,ja meg persze a vízállóság miatt is.
2011. aug. 30. 21:59
9/9 anonim válasza:
Azért azt ne várja senki, hogy a nokia majd több generációval korábbi modellekre kiadja a win7 mobil változatát. A legújabb modellekre kiadják, a többi le van ejtve. Ahogy az lenni szokott kb minden márkánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!