Motorola defy vagy Nokia N900?
1????
egyértelmű.hogy a defy!!!!100x többet tud
nem is értem az elsőt-.-
DEFY!
Processzora gyorsabb, több benne a RAM, talán még a PowerVR GPUból is erősebbet raktak bele… Emellett nagyobb a kijelzője, ami kapacitív, és nem rezisztív mint a Nokiáé. A felbontás is nagyobb pár pixellel, valamennyivel könnyebb is, gyorsabb WiFi van benne, és ne feledkezzünk meg a két legfontosabb dologról: Android 2.2 és ütés-,por- és vízálló.
Nem 2.2 hanem 2.1
Nincsa a defyre frissítés és csak 2.1-el adják hogy lehetne már 2.2? De még így is a defy a jobb.
A Motorola Defyn csak 2 ujjas multitouch van. 10 ujjas csak az Optimus 2X-en a 3D-n és a Galaxy S2-őn van. De én azt se értem hogy mindek valakinel 10 ujjas multitouch? Talán 10-en akarnak egyszerre 1 játékot játszani meg 5-en egy képet nagyítani vagy kicsníteni :)?
De erről jut eszembe egy dolog amit egy oldalon olvastam: Galaxy Ace 50 ujjas multitouch, meg Samsung Star 2 Androidos. Méghozzá 2.2 xD. Régen olvastam ekkora hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!