Mely alkalmazások a legjobbak iPhone 3GS-re?
Figyelt kérdés
iPhone 3GS-re kéne valami ütős jó cucc, és nem találok olyan jókat. :S2011. aug. 30. 11:32
11/17 anonim válasza:
Ezt megcsinálod, keresőbe "installous" felteszed regizel ha kell és azzal az appal tudsz leszedni fizetőseket, azon keresztül.
12/17 A kérdező kommentje:
És itt az össze app ami appstore fizetős?
2011. aug. 30. 13:18
13/17 anonim válasza:
a legtöbb app ottvan, ami az appstore-ban is. és mindet ingyen leszedheted
14/17 anonim válasza:
letöltöd gépre, (torrent) ami kell neked, ha az installous fennvan két és bedugod a telefonod, dupla klick a letöltött .ipa-ra és telepiti
15/17 anonim válasza:
Na amit az utolsó írt az a körülményesebb, installoussal alapból az iphonera tudod letölteni.. amúgy meg sztem ahoz má appsync is kell ha gépről akarod rátenni
16/17 anonim válasza:
12:12-es vagyok. amit linkeltem, ott minden ingyenes. letöltöd, dupla katt, aztán berakja iTunes-ba. Azért hihetted, hogy nem ingyenes, mert kiírja mennyi lenne AppStore-ban az ára. De az az oldal tört telefonokra van kitalálva!!!
17/17 anonim válasza:
Van egy ilyen oldal, hogy iPhone Cake. Na itt megtalálsz minden alkalmazást amit feltörtek. Én mindig itt keresgélek. A gépre letöltöd és simán berakod iTunes-be, mint a normális .api-kat. Szinkronizálod a telóra és már mehet is :)
Az oldal egyébként most nem megy, mert valami hiba történt a szerverükön, de majd hamarosan remélhetöleg kijavítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!