Mely alkalmazások a legjobbak iPhone 3GS-re?
Figyelt kérdés
iPhone 3GS-re kéne valami ütős jó cucc, és nem találok olyan jókat. :S2011. aug. 30. 11:32
1/17 anonim válasza:
nézd meg a top alkalmazásokat az appstore-ban
2/17 A kérdező kommentje:
Azt már végignéztem egy párszor, de azon kívül hol találok még ilyeneket ingyenesbe?
2011. aug. 30. 11:36
3/17 anonim válasza:
ha jailbreakelve van, akkor szedd le a cydiaból az installoust.
4/17 A kérdező kommentje:
az megvan, természetesen letöltöttem már rá pár játékot meg alkalmazást, de arra lennék kíváncsi, hogy hol vannak még ilyenek. Honnan tudok letölteni?
2011. aug. 30. 12:07
5/17 anonim válasza:
én innen szoktam, ha kell valami, és nem ingyenes.
6/17 A kérdező kommentje:
De nekem pont hogy ingyenes kéne, és ez nem ingyenes.
2011. aug. 30. 12:16
7/17 anonim válasza:
Komoly App-ok kellenek vagy szorakozás?
-Milk Cow-ot szedd le az nagyon beteg :D
8/17 A kérdező kommentje:
Azt ismerem. Olyanok kellenének amik fizetősek és ingyenesen kéne, mert ott jó app-ok vannak, vagy legalább olyasmi alkalmazások kellenének mint amik a fizetősöknél vannak, csak ingyen.
2011. aug. 30. 12:32
9/17 anonim válasza:
Ha van Cydiád ahogy írtad és Installousod is akkor minek kell neked ingyenes alkalmazás? Fizetöset is ingyen letudsz tölteni ... -.-
10/17 A kérdező kommentje:
Hogyan? Abból nem tudok, csak appstore-ból, az installousba kell belelépni? És ott hova?
2011. aug. 30. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!