Mit takar az, hogy egy telefonon lehet facebookozni? Milyen szolgáltatást kérjek? (bővebben lent)
Ha ingyen használhatom a fb-t, akkor az csak annyit jelent hogy írhatok az üzenőfalra? Vagy a privát chat is használható?
Ha wifi-vel használom, akkor az pénzbe kerül, vagy a 0.facebook.com-on ingyen lehet csatlakozni bárhonnan?
Ha csak a chat-et használom, akkor az kb mekkora adatforgalmat jelentene?
Bocs ha hülye a kérdés, de nem értek hozzá, ráadásul külföldi (ír- Meteor) szolgáltatóról lenne szó.
Nekem este 10-től be van kapcsolva a gépem a Skypera be vagyok jelentkezve és írogatok. Mellé itt megválaszoltam vagy 10 kérdést és elolvastam kb 50-et. A válaszokhoz még böngészgettem néhány oldalt.
Ez eddig 6 Mb forgalmat generált.
szóval ha másra nem, csak üzengetésre használod, akkor elég.
De a telefonnal vigyázni kell ám, egy hozzáértővel át kell nézetni hogy ne töltsön le frissítéseket, ne kapcsolódjon más okból a netre.
Az alkalmazásoknak meg kell tiltani hogy kifosszák a havi 250 megás kereted, mert el tud fogyni pillanatok alatt.
Ha itt jelentkezel be a telefonról, ez kevesebbet "fogyaszt" mint a teljes verzió:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!