Mit takar az, hogy egy telefonon lehet facebookozni? Milyen szolgáltatást kérjek? (bővebben lent)
Ha ingyen használhatom a fb-t, akkor az csak annyit jelent hogy írhatok az üzenőfalra? Vagy a privát chat is használható?
Ha wifi-vel használom, akkor az pénzbe kerül, vagy a 0.facebook.com-on ingyen lehet csatlakozni bárhonnan?
Ha csak a chat-et használom, akkor az kb mekkora adatforgalmat jelentene?
Bocs ha hülye a kérdés, de nem értek hozzá, ráadásul külföldi (ír- Meteor) szolgáltatóról lenne szó.
köszi :) és mik az előfizetős oldalak?
(mondom hogy nem értek hozzá XD)
Belföldön: Ha 30-as vagy, akkor a 0.facebook.com-ról ingyen facebookozhatsz: itt tudsz üzentet írni, mások falára írni, visszajelölni az ismerősöket, illetve bejelölni embereket.
A külföldi szolgáltatónál nem találtam meg, hogy ingyenes-e, de szerintem kis keresgélés után megtalálod.. :))
Ha van a telefonodban wifi, akkor általában kell hozzá egy jól működő böngésző is (én Opera Minit használok): itt már a képek is megjelennek, persze csak kicsiben.. m.facebook.com-ról érhető el ez a rész.
Remélem tudtam segíteni!
17/L
köszi
írtam hogy egy ír szolgáltatóról lenne szó, de majd akkor az üzletben érdeklődöm...
azért is akarnék mobilon facebookozni, mert nem akarok net kávézóra költeni, meg nem akarok mobil netet venni, de a kapcsolatot csak kell tartani az emberekkel..
eddig nem éreztem az okos telefon hiányát, de most kelleni fog.
23:10 !
nem :)
én erre gondoltam, itt 250 MB ingyenes adatforgalom van..
csak nem tudom az mire elég, ha csak chatelek, nem videózok, meg képet nem töltök fel stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!