Hogyan tudom felhúzni Nokia 5230-nak a prociját? Mert alapból nagyon lassú. Néztem Nokia 5230 overclock-os videót de abba nem írták le hogy hogyan kell.
"na annak kb annyi értelme lenne mint trabantot tuningolni, ugyan poén, meg minden, de totálisan felesleges."
Mintha androidos telókat nem húznának orrba-szájba ami csak a csövön kifér...
mivel gyárilag is csak 430MHz-en megy, nem hinném hogy a 800 menne. de mivel az architektúra régi és gyenge, totálisan értelmetlen húzni.
igen, tudom androidot is tuningolnak, ott sincs (vagy csak nagyon ritkán van) értelme.
"ott sincs (vagy csak nagyon ritkán van) értelme."
Hát egy galaxy s2-nél vagy hasonló telóknál szvsz nincs értelme, de x8-nál vagy zte blade-nél jól jön az a + 148 Mhz.
Nem tudom az 5230-at meddig lehet, de szerintem egy százast ki lehet belőle csiholni.
"na de a lényeg. ha felhúzom a procit 800MHz-re akkor egy picit sokkal gyorsabb lenne."
Ha felhúzod 800-ra én akkor magam húzom fel az első fára...
Örülhetsz, ha 100-200 mhz pluszt rá tudsz tenni.
Nem ismerem annyira az 5230-at, de lehet, hogy pont ott is van értelme.
Mondjuk a 800 mhz az szvsz lehetetlen, lásd az előtted hozzászólót.:D
"Ha felhúzod 800-ra én akkor magam húzom fel az első fára..."
LOL!:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!