Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől lesz az Ipad2 egy csúcs...

Mitől lesz az Ipad2 egy csúcs szuper gép?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak azt hallottam, hogy az egy mennyire jó gép, és hogy hogy megéri az árát. Utána néztem hát ha ez a valakinek megéri, én nagyod csalódtam benne. Ugyan az az oprendszer fut benne mint az Iphone-ba (még ha lion futna benne akkor azt mondanám, hogy megéri) ugyan azokat az alkalmazásokat lehet rá letölteni, más nem is megy rajta, USB nincs benne flash támogatás nincs benne. Na akkor felteszem a kérdést: mit lehet vele csinálni amitől ez olyan csúcs szuper gép lesz?
2011. aug. 27. 18:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nekem olyan tablet kellene ami azt tudja mint egy laptop csak nyilván kisebb teljesítménnyel, de rendes oprendszerrel, van androidos telefonom azzal nagyon jól elvagyok a marketen is, töltögetem le az alkalmazásokat, de ha 150-200e-ért veszek egy tablet-et akkor azzal azért egy kicsit többet akarok csinálni.
2011. aug. 27. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Mit nem tud egy Androidos tablet? Mi olyat nem tud amit az iPad tud? Írj le pár, számodra fontos ilyen funkciót.
2011. aug. 27. 21:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Pont azt fejtegettem hogy az ipad sem tudja azt ami nekem kellene, nekem olyan kell amire bármit letölthetek, telepíthetek mint a gépre, és bármilyen játékot akár online játékokat is rátehetek nem csak a marketről le szedett televonás játékokat
2011. aug. 27. 21:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Amíg a Galaxy Tab nevetve elboldogul minden Flash tartalommal (videók, játékok) addig az Apple termékek ezt nem támogatják. Ezt is vedd figyelembe.
2011. aug. 27. 22:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Skyfire böngésző igen
2011. aug. 27. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!