Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitől lesz az Ipad2 egy csúcs...

Mitől lesz az Ipad2 egy csúcs szuper gép?

Figyelt kérdés
Mindenhol csak azt hallottam, hogy az egy mennyire jó gép, és hogy hogy megéri az árát. Utána néztem hát ha ez a valakinek megéri, én nagyod csalódtam benne. Ugyan az az oprendszer fut benne mint az Iphone-ba (még ha lion futna benne akkor azt mondanám, hogy megéri) ugyan azokat az alkalmazásokat lehet rá letölteni, más nem is megy rajta, USB nincs benne flash támogatás nincs benne. Na akkor felteszem a kérdést: mit lehet vele csinálni amitől ez olyan csúcs szuper gép lesz?
2011. aug. 27. 18:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
én nem vennék...
2011. aug. 27. 18:28
 2/15 anonim ***** válasza:
2-3 év és mindenki tabletet fog venni. Olyan ez, mint anno a laptop volt. Mindenki azt akart az asztali pc helyett, de drága volt. Ma már olcsó és mindenkinek laptopja van. Ugyanez lesz a tablettel is. Egyre erősebbek lesznek, könnyebbek, mindez magas akkumulátor üzemidővel és mozgó alkatrész hiányában sokkal csendesebb, kisebb meghibásodási lehetőség, stb. Egyszóval, a tablet a jövő.
2011. aug. 27. 18:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Az almától! Pár éve az "almásleptop" volt a csúcsszuper kézimasina, minden elkényeztetett gyerek álma. Közben meg csak egy túlbecsült státusszimbólum. Az iPhone is például messze elmarad tudásban a hasonló árkategóriás mobiloktól. A márkát kell náluk megfizetni, indokolatlanul magas áron.
2011. aug. 27. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:

Az iOS és az hogy a SmartPhone és Laptop tulajdonsagai közül nehány jobb mint a 2 masik eszkozon

Net

Mail

Game

Video nézés vágás

Photo nézés

Munka

Zene hallgatas szerkesztes

2011. aug. 27. 19:44
 5/15 anonim ***** válasza:
De bemesz XMS-be ott megtapizod és megtudod
2011. aug. 27. 19:45
 6/15 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, engem igazából az tart vissza, hogy sima IOS van benne, ha x lion lenne rajta akkor lehet nem gondolkoznék rajta annyit. Amúgy Magyarországra is ingyen kihozzák innen? vagy vámot fizetni kell?és ez az 500dollár gondolom a 16gb wifi-re vonatkozik.

[link]

2011. aug. 27. 20:08
 7/15 anonim ***** válasza:
10 percig kézben tartva már szenvedés ez a gép. Túl nehéz. A Galaxy Tab a maga 380 grammjával a plafon. Ami ennél nehezebb, az már kellemetlen. Hidd el. Tapasztalat.
2011. aug. 27. 20:19
 8/15 A kérdező kommentje:
A Galaxy Tab 10.1-t is néztem, de azon meg android fut amivel végképp nem lehet semmit sem csinálni, viszont láttam olyan tablet-et amin rendes windows7 fut az esetleg jobb nem?
2011. aug. 27. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
A win7esek lassuak
2011. aug. 27. 20:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Tévedsz. Épphogy az Androiddal mindent lehet csinálni. Nézz csak fel a Marketre. :-)
2011. aug. 27. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!