Új telefont szeretnék venni, viszont nem tudom, hogy melyik lenne a jobb?!
Figyelt kérdés
Nokia E60, Nokia E72, vagy Iphone 3, Iphone 4 ?2011. aug. 24. 18:11
1/12 anonim válasza:
egyiket sem nokiát azért mert symbianos az apple terméket meg azért nem mert egy mocskos cég
inkább s2 (amíg lehet)
2/12 anonim válasza:
Mást ajánlanék:
-Samsung S5230
-HTC Legend
-HTC Desire HD
-HTC Sensation
-LG Optimus 3D
Vagy HTC Flyer :D :D :D :D :D
4/12 anonim válasza:
hogy a francba kerül ide az s5230
5/12 anonim válasza:
miköze annak egy telefonhoz hogy a cég mocskos??? semmit nem vesz le a telefon teljesitményéböl.
ezekközül iPhone 4, főleg ha nem akarsz babrálni.
egyébként az über brutál kétmagos tepsi formájú müanyag szappantartó aminek a hátlapja belesül a kezedbe, és 1év mulva mégtovább fözheted a ROM-ot hogy a legujabb OS legyen rajta
6/12 A kérdező kommentje:
és samsung omnia 7?
2011. aug. 24. 18:28
7/12 anonim válasza:
Bocsi,Samsung Galaxy S 2-t akartam írni.
8/12 anonim válasza:
18:26:
Az a köze,hogy ha az Apple-t veszi,akkor az applet támogatja.
9/12 anonim válasza:
figy az normális emberek többsége lesz*rja azt hogy ki perelget kicsodát... kivéve annak akinek üldözési mániája van
10/12 anonim válasza:
omnia 7 az jó, ha megszokod az angolt. nekem kb 4-5 hónapig volt, szerettem. s2-be még mindig nem tudom miért jó...mert 2 magos...jövőre meg 4 magos lesz, és akkor szarozhatják az s2-t mert csak 2magos..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!