Bedöglött az androidos telóm?
Tmobil move By készülékem van. Zuhanyzás közbe bent volt a fürdőszobában, és miután kész lettem picit vizes volt még a kezem, és úgy nyomkodtam. Nadrágomba töröltem a képernyőt és mire száraz volt teljesen elsötétült a képernyő.
Kiszedtem az aksit, vissza, bekapcsoltam és bejött a tmobil logó + az androidos intro. Utána úgy 30 mp elteltével bejött a rendes menüje is, de amint hozzáértem elsötétült. Gombokra reagál, csak a kijelző nem csinálja amit kéne....
Nem rootolt a telefon, szerintetek ha nem javul meg magától ez garis hiba, vagy a 2 cseppnyi víz miatt nem az?
Nem sok rosszat tudok róla elmondani, talán az akksija és a képernyője a két gyenge pontja.
Amúgy megjavult, nem is votl semmi baja, csak valahogy levette a képernyő világosságát úgy h ne lehessen látni semmit :D De kikapam belőle a simet meg a sd kártyát , így visszaállt alapra. Valami hülye progi miatt lehet, nem érdemes minden szart letölteni :/ 1X a hangot vette le 1 program, és telefonálás közbe nem hallottam mit mond a másik. :D
a keresztanyukámnak nem tudták megjavítani ezért ki kellet dobnia...
ez a sorsa a tiednek is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!