Belépnétek-e az Iphone-t utálók klubjába?
"a kérdező is egy nulla tizenéves".........
Bocs, ha a korom érdekel akkor 32 vagyok. És igen lehet programot írni a ifosesz re is de nem lehet csak úgy feltenni App Store-ra. Droidnál meg csak regisztrálsz a megfelelő oldalon és upload gomb aszt kész! Ettől nyilt te trágya!
elfajultak a dolgok, látom... :) most mit kell fikázni egymást? Van, aki sokat akar költeni egy telefonra, van aki nem. Van, akinek nincs kerete több százezres telefonokra, de valszeg őket nem a sok pénzükért kedvelik. És van, akit a millióiért fogják meg...
és azért nem kell elájulni attól, h a telefont már szgépezésre is lehet használni. arra még mindig ott vannak a laptopok, meg a gépek... egy telefonon nem sok mindent lehet csinni, aminek értelme is lenne... a híváson, SMSzésen kívül. mert valljuk be, a legtöbb ember még mindig ezért vesz telefont.
"te tájékozatlan idióta, nem ettől nyílt, fogalmad sincs a nyílt forrás jelentéséről, látszik, hogy max egy zug gsmben dolgozol a nyugatinál, egyetemet még kívülről sem láttál"
Na akkor írd le szépen kis kö..ög, hogy mitől nyílt, mert te semmit sem írtál csak offolsz!
Nem láttam egyetemet, dolgoztam a Nyugatinál a McDonalds melleti egyik gsm-ben és 2006-ban végeztem el a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Főiskolán a Számítástechnika-Technika szakon, majd egy programozói technikumot. Csá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!