Az iPhone egy kalap sz@r.Volt iPhoneom és nem értem,hogy miért fizettem ki rá ennyit,miközben a telefon SGS szinten van,szóval maga a vas olyan 80 ezret ér,aztán ehez társul az alma jel és a fos iOs.Az Androidos telók nagy rész (SGS2,LG Optimus 3D,stb) jobb mint az iFos,csak nem kell még 100 valahány ezret fizetni a márkájért,meg az op.rendszerért.Az iOs-ban semmi eztra nincs,egy stabil rendszer.Az Android pedig nyílt,mindent testreszabhatsz.
2011. aug. 19. 14:18
12/25 anonim válasza:
*extra
2011. aug. 19. 14:20
13/25 anonim válasza:
mindenki ezzel jön, hogy azért jó az android, mert nyílt. tudod, hogy az mit jelent? nem attól testreszabható, mert nyílt, hanem mert nyilvános a kódja, amihez lehet hozzáadni, kivenni dolgokat, variálni az operációs rendszert, de ti ehhez hozzá se tudnátok szagolni, attól nem vagy szakértő, hogy lecseréled programok segítségével a gyári firmware-t
2011. aug. 19. 15:03
14/25 A kérdező kommentje:
Attól nem, de akkor is aki tud programot írni az gyárthat rá amit akar. Én ezen vagyok. Az Androiddal azt szinte csinálsz amit akarsz. Ezer arca van, kb. 60-70 gyártó használja. Rugalmas cucc és Ő is elég faszányosan optimalizált.
A (meg) Állj!Fón meg nem szabad forráskódú és azt csinálhatsz vele amit az Alma Isten enged!
2011. aug. 19. 15:16
15/25 anonim válasza:
Én írtam,amit az előző válaszoló fikázott.
Te el vagy tévedve :) Mivel nyílt,ezért tehetsz rá akár házilag fabrikált romot,ami kihozza a telóból a maximumot,pl a CyanogenMod
2011. aug. 19. 15:27
16/25 anonim válasza:
Én ezt nézem testreszabhatóságnak
2011. aug. 19. 15:28
17/25 anonim válasza:
Nem azért tehetsz rá más fw-t mert nyílt te értelmetlen, a zártra is ugyanúgy lehet, pl más rendszereknél. nem attól lehet rá írni programot, mert nyílt, a kérdező is egy nulla tizenéves, az iosra is lehet programot írni.
2011. aug. 19. 15:35
18/25 anonim válasza:
,,Tudom, hogy aki Állj!Fón vesz eléggé magas lóról beszél, de azért mi kis szar Androidosok nem szállunk el mint a győzelmi zászló!,, - és nyitsz egy Iphone-t utálók klubját
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!