Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Belépnétek-e az Iphone-t...

Kovács János Balázs kérdése:

Belépnétek-e az Iphone-t utálók klubjába?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon szúrja a szememet a kis cserélhetetlen akksis, hangvillás trágya!
2011. aug. 19. 07:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
Az iPhone egy kalap sz@r.Volt iPhoneom és nem értem,hogy miért fizettem ki rá ennyit,miközben a telefon SGS szinten van,szóval maga a vas olyan 80 ezret ér,aztán ehez társul az alma jel és a fos iOs.Az Androidos telók nagy rész (SGS2,LG Optimus 3D,stb) jobb mint az iFos,csak nem kell még 100 valahány ezret fizetni a márkájért,meg az op.rendszerért.Az iOs-ban semmi eztra nincs,egy stabil rendszer.Az Android pedig nyílt,mindent testreszabhatsz.
2011. aug. 19. 14:18
 12/25 anonim ***** válasza:
*extra
2011. aug. 19. 14:20
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
mindenki ezzel jön, hogy azért jó az android, mert nyílt. tudod, hogy az mit jelent? nem attól testreszabható, mert nyílt, hanem mert nyilvános a kódja, amihez lehet hozzáadni, kivenni dolgokat, variálni az operációs rendszert, de ti ehhez hozzá se tudnátok szagolni, attól nem vagy szakértő, hogy lecseréled programok segítségével a gyári firmware-t
2011. aug. 19. 15:03
 14/25 A kérdező kommentje:

Attól nem, de akkor is aki tud programot írni az gyárthat rá amit akar. Én ezen vagyok. Az Androiddal azt szinte csinálsz amit akarsz. Ezer arca van, kb. 60-70 gyártó használja. Rugalmas cucc és Ő is elég faszányosan optimalizált.

A (meg) Állj!Fón meg nem szabad forráskódú és azt csinálhatsz vele amit az Alma Isten enged!

2011. aug. 19. 15:16
 15/25 anonim ***** válasza:

Én írtam,amit az előző válaszoló fikázott.

Te el vagy tévedve :) Mivel nyílt,ezért tehetsz rá akár házilag fabrikált romot,ami kihozza a telóból a maximumot,pl a CyanogenMod

2011. aug. 19. 15:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Én ezt nézem testreszabhatóságnak
2011. aug. 19. 15:28
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
Nem azért tehetsz rá más fw-t mert nyílt te értelmetlen, a zártra is ugyanúgy lehet, pl más rendszereknél. nem attól lehet rá írni programot, mert nyílt, a kérdező is egy nulla tizenéves, az iosra is lehet programot írni.
2011. aug. 19. 15:35
 18/25 anonim ***** válasza:

,,Tudom, hogy aki Állj!Fón vesz eléggé magas lóról beszél, de azért mi kis szar Androidosok nem szállunk el mint a győzelmi zászló!,, - és nyitsz egy Iphone-t utálók klubját

NA DE KI IS VAN ELSZÁLVA h*lyegyerek? -.-

2011. aug. 19. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
2011. aug. 19. 21:27
 20/25 anonim ***** válasza:

Csatlakoztam :)

Köcsög Apple csak pereskedni tud,meg Photoshopozni...

2011. aug. 20. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!