T-Mobile vs Vodafone?
Figyelt kérdés
melyik a legkedvezőbb szolgáltató?2011. aug. 18. 21:30
2/10 Mr.iglo válasza:
Mind a kettő egy talicska pónisz@r
4/10 anonim válasza:
Vodka sokkal jobb. pár hónapig voltam régebben a trénél, de nagyon nem jött be. vodkánál kapsz a feltöltések mellé ingyen sms-eket vagy beszélgetést. trénél semmi ilyen nincs. a percdíjak kb azonosak mindenkettőnél. a tré comot például rohadtul utálom. ma egész nap nem volt net meg telefon a városunkban mert vmi "műszaki hibájuk" volt...
5/10 anonim válasza:
attól függ. ha a családod, barátaid 70-esek, vagy 30-asok.
mert ha egyikből hívsz a másikba, az drágább.
de ha vodából hívsz vodába, az kb ugyanannyi, mintha tmobilból hívsz tmobilba...
de amúgy sztem a tmobile nagyon jó. vodás még nem voltam, de nem is készülök.
7/10 anonim válasza:
de vodával olyan nehéz külföldről telefonálni
8/10 anonim válasza:
D-juice vagy telenor sokkal jobb szerintem. Olcsóbbak a percdíjak,ingyen net 3 hónapig stb.
10/10 anonim válasza:
T-Mobile.
Mert van ingyen facebook :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!