Sony ericcson w595-el meglehet oldani hogy lehessen wifi-n netezni?
Figyelt kérdés
Alapból nincs benne wifi, de valamilyen csatlakoztató kiegészítővel lehetséges? Mert jó teledon, szeretem is, de ezért nem akarok újat venni.2011. aug. 18. 21:11
1/6 anonim válasza:
NEM LEHET SEMMILYEN telefonba wifit rakni ha alapbol nincs benne...
2/6 anonim válasza:
"NEM LEHET SEMMILYEN telefonba wifit rakni ha alapbol nincs benne..."
Nem teljesen igaz. Bár ez w595-höz nem jó asszem:
3/6 A kérdező kommentje:
második válaszoló, ilyesmire gondoltam, nem tud valaki olyat, ami jó w595-höz?
2011. aug. 19. 05:58
4/6 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne.
Én is csak hasonlókat ismerek, de w595-be nem jó egy se, mert abba más tipusu kártya, azt hiszem m2 való.
5/6 anonim válasza:
fizees elő netet me wifi csak akkor jó ha van a küözeleb 3G viszont bárhol használható
6/6 anonim válasza:
szétbaszhatom a fejed? ez megfelel? szégyenek vagytok, komolyan mondom nem azt nézitek, hogy hasznos-e a válasz hanem álszenteskedtek,meg annak ugattok be aki jót mond. pontozgassatok csak leszarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!