Nem értem.! Nemrég kaptam egy mini prot. és akarok rá játékokat tölteni meg alkalmazásokat. Bejelentkezek google fiókkal és megkeresem amit leakarok tölteni. Hogyan?
Figyelt kérdés
De nemtölti. (gépen nem telón. ) nemtudok angolul szval -. - de google fordító aztirta h vmi nincs telefonszám megadva vagy mi. De nemértem teljesen. Hogy van ez?hogyan kell letölteni telóra android marketről.??? (gépről telóról nemtudok mert ott pénzt vesz le a net meg nem jelentkezik be.. -.-) mit kell megadni telefonszámot vagy miiit? és hol? SEGÍTSETEK!2011. aug. 17. 21:57
1/9 anonim válasza:
Nincs a google fiókodhoz hozzárendelve egy telefon. Így meg nem tudja a rendszer, hogy melyik telefonra is kéne telepíteni az adott alkalmazást. Jelentkezz be a telón is google fiókodba és máris minden működni fog.
2/9 A kérdező kommentje:
egyszerre mind a 2őn? de telómon most nincs pénz.. és akk először gépen jelentkezzekbe?:D am köszzii.:)
2011. aug. 17. 22:01
3/9 anonim válasza:
Az mindegy, hogy melyiken jelentkezel be először csak be legyél jelentkezve mind a két helyen. Otthonra nyugodtan vegyél egy wifi-s routert, mert az android csak a nettel lesz teljes értékű.
4/9 A kérdező kommentje:
oké,köszii.:) van itthon wifis router csak azmeg egy másik téma h mért nem tudok csatlakozni hozzá.. xD mindig azt irja ki a telóm h leválasztva... pedig beirom a jelszót..:S
2011. aug. 17. 22:06
5/9 anonim válasza:
Próbáltad már a telefont újraindítani, wifi ki be vagy ellenőrizni a rootert?
6/9 anonim válasza:
*Router nem rooter. rootolóval csatlakzni :D.
7/9 A kérdező kommentje:
hogyankell ujrainditani? ki/be kapcsolni?xD nagyonnemvágom.:D
2011. aug. 17. 23:15
8/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a wifit nem tudod kikapcsolni :). Az újraindítás alatt pedig azt értem hogy kikapcsoldo a telefont majd be.
9/9 A kérdező kommentje:
dekitudom kapcsolni a wifit..xddd jaértem.xD
2011. aug. 19. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!