Nem jelződik ki másoknál a telefonszámom, mindenkinél rejtettet ír ki. Hogy lehet kijeleztetni?
Sony Ericsson T630-om van, ha ezt ismered, elnavigálhatnál a menüjében, hogy hol van ilyen opció, mert én egyszerűen nem találtam
de azt is elképzelhetőnek tartom, hogy T-Mobile tiltotta le a számkijelzést. Ez esetben hogy tudom velük beállíttatni?
hát ilyen menüpontot tényleg nem talalok, de eszrevettem, hogy mielott hivok valakit, van egy olyan opciom, hogy sajat szam kuldese, es arra ra megyek, akkor kijelzni, de alapbol nem, es meg azt is eszrevettem, hogy valamiert a tarolt telefonszamok ele be van teve *31#, amit nem en irtam, hanem a telom magatol, es nem is tudom kiszedni
otletek erre, hogy hogyan lehet kiszedni?
A páromnak ugyanez volt a problémája. A T-Mobile-nál kell aktiválni a hívószám kijelzést. (Sajnos nem díjmentes, 200ft/hónap)
Itt tudod aktiválni, de ehhez be kell jelentkezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!