Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehetséges az, hogy...

Hogy lehetséges az, hogy hívás közben felvegyem hangrögzitre, hogy mit beszélek az illetővel?

Figyelt kérdés
ezt ugy értem, hogy szeretném megörökiteni valakivel a telefonos beszélgetésemet, de nem tudom hogy kell. elöre is köszönöm a válaszokat. !
2011. aug. 15. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
hogy pontosan hol találod az telótípus függő... mikor él a vonal kikeresed és elindítod a hangfelvétel készítést,és amit beszéltek felveszi amr-be,utána ha akarod konvertálhatod mp3ba
2011. aug. 15. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
az engedélye nélkül sehogy, mert büntetik. ha a barátnőd, akkor sem. egyébként nem tudom. tarts egy diktafont a hangszóróhoz :D
2011. aug. 15. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Van amelyik telefonban egyszerűen telefonálás közben csak megnyomsz egy gombot és már veszi is, persze sok telefonban nem lehet ilyet de ha telefon vásárláskor mondod hogy ezt szeretnéd hogy tudja, akkor olyat adnak.
2011. aug. 15. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tehát csak hívás közben tudom elindítani? Megprobálom köszi. :)
2011. aug. 15. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Telefon típus?
2011. aug. 15. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
ha iPhone-odvan akkor Callrec.me kell neked.
2011. aug. 16. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!