Miért van oda mindenki az érintőképernyős telefonokért? A te családodban is így van?
Nekem tökéletesen megfelel a nyomógombos. Persze nem az alaptelefon,hanem amin van blutooth,mp3 lejátszó,kamera meg az ilyenek. Tényleg nem is gyártanak már ilyet?
14/l
szia!
nekem gombos van,nem érintős,de qwerty billentyűs...ha lesz valaha új telóm az is qwerty lesz remélem:) ha pár év múlva még lesz blackburry akkor biztos max olyat veszek...valahogy nem vágyom érintőképernyősre..a billentyűssel csak egy bajom van,akármilyen minőségű a telefon,az tuti hogy lekopik a billentyűzete,vagy valami baj lesz a gombjaival :)
Szóval én is maradok a hagyományosnál !
kedves utolsó,azt hallottam,hogy már csak az alaptelefonokban gyártanak nyomógombosat és hát azok a 10000 forint alattiak az egyszerű embereknek,de azokon nincsen blutooth meg ilyenek..
Azért egy blackberry nem 10.000 ft, és mégis gombos.
Nekem most SE X8-am van és nagyon meg vagyok vele elégedve. Előtte egy Nokia 5310-esem volt és 2 év után eltört 2 gomb és 1 nem működött. Egyébként ha jó érintőst veszel akkor nem lessz nehéz kezelni és rengeteg program van rá, ráadásul az emberek nagy része meg tudja fizetni. Ugye ha most az én telefonomat nézzük: kapacitív kijelző tehát nem nehéz kezelni, android operációs rendszer így azt változtatok amit akarok, ott a market ahonnan ingyen kismillió alkalmazást le tudok tölteni, van a telefonban wi-fi tehát tudok ingyen netezni, van benne gps tehát ha egy iGO-t ráteszek akkor ingyen van az is... persze ezek mind benne lehetnek egy gombos telefonban is de pl a gps-nek semmi értelme nincs mert kicsi a képernyő egy gomboson. Netezni is rosszabb a képernyő miatt. Az androidos telók mind érintősek,(talán van 1-2 gombos) tehát a market kilőve.
Én ezért szeretem az érintős telómat. Jah egyébként fateromnak egy nokia telefonja van, muteromnak meg egy gombos samsung. Egyik sem alsó kategóriás de ők a gombosat szeretik, hisz ők nem használnának ki pl egy androidos telefont.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:43
És mi van az öregebb társadalommal ? Azokkal is szerettessük meg az "okostelefonokat" ?
"...ha tényleg értelmes tipusról beszélünk, pl. iPhone."
Na, az pont az, ami az egyik legmegbízhatatlanabb, mint ahogy az Apple más termékei, szoftverei is. Az a telefon, ami lefagy, miközben hív valaki, az értelmes típus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!