Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van oda mindenki az...

Miért van oda mindenki az érintőképernyős telefonokért? A te családodban is így van?

Figyelt kérdés

Nekem tökéletesen megfelel a nyomógombos. Persze nem az alaptelefon,hanem amin van blutooth,mp3 lejátszó,kamera meg az ilyenek. Tényleg nem is gyártanak már ilyet?

14/l

2011. aug. 14. 20:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Az én családomban senkinek sincs érintőképernyős telefonja és nem azért, mert nem engedhetjük meg magunknak.
2011. aug. 14. 20:15
 12/32 anonim ***** válasza:

Nekem érintős van, és szeretem. És nem rakom le a fülemmel beszélgetés közben :) Mivel akkor automatikusan bekapcsol a billentyűzár. Na mondjuk automatával "társalogni" nem könnyű érintős telefonnal, az már egyszer biztos.

Csak azt nem értem, hogy attól még, hogy valakinek nem jön be, nem kényelmes neki használni, miért kell leszólni? Másnak tetszik, kényelmes, szereti. Mi ezzel a probléma?

13/32 anonim válasza:
70%

Hát..én nagyon sokat szenvedtem az érintős telefonért..Minden egyes százast mindent megspóroltam érte :S

De rájöttem,hogy kár volt,mert igaz,nem rossz telefon,de amennyire én használom..Arra megfelelt volna a régi is..Naponta ránézek 1x h jött-e üzim.

Szóval nem érdemes...Meg attól nem leszel boldogabb,h érintős telód van..rájöttem én is.:S

14/32 anonim ***** válasza:
54%
Egyébként nekem Samsung Montém van, és abból olyan változat is van, amit szét lehet csúsztatni, és akkor ott a billentyűzet is hozzá. Most amúgy is eksönös valamelyik telótársaságnál, nem tudom melyiknél, de sokkal olcsóbb, mint amikor én vettem az enyémet. Mondjuk így se volt drága, egy huszas volt, az nem vészes szerintem egy ilyen telefonért.
2011. aug. 14. 20:17
 15/32 anonim ***** válasza:

Telefonszaküzletben dolgozom, kedves kérdező, szóval tudok némi felvilágosítást adni :)

Nos, igaz, hogy manapság az érintőképernyő dívik és többnyire az egyszerűbb telefonok készülnek nyomógombokkal, de találhatsz olyat is, ami a kettőt ötvözi: pl. a Nokia E52

Ez okostelefon, de mint láthatod, régi típusú külsővel.

2011. aug. 14. 20:18
 16/32 anonim ***** válasza:
54%
Szerencsére mi nem vagyunk egyetlen telefongyártó profitalista cég balekja, hogy olyasmit megvegyünk, amire nincs is szükségünk. Nálunk senkiben sem tudott fogyasztói vágyat gerjeszteni az érintőképernyős telefon.
2011. aug. 14. 20:19
 17/32 anonim ***** válasza:

én nem adtam volna érte egy forintot sem, de párom ilyet szerzet valamiért cserébe és most ezt használom. Nincs vele bajom, valóban jobb a képernyője, könnyebb sms-t írni.

Nem rossz telefonok ezek

2011. aug. 14. 20:23
 18/32 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a telefonszaküzletben dolgozónak külön is köszönöm
2011. aug. 14. 20:23
 19/32 anonim válasza:
ln szeretnék nagyon érintőképernyőset,mert nekem meg bár nyomógombos,de elromlott 1-2 gomb és pl a lefele gombot hogy pl a névjegyzékbe mehessek,vagy 10x egymás után le kell nyomni hogy reagáljon ://
2011. aug. 14. 20:28
 20/32 anonim ***** válasza:
nekem is az van.regen nem voltam oda ertuk de miota van azota csak elonyet latom. rengeteg jo es hasznos alkalmazas van hozza.ha az ember jobbat vesz akkor nem fog tonkremenni hamar.
2011. aug. 14. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!