Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hány évet bírnak az érintőképe...

Hány évet bírnak az érintőképernyős telefonok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 13. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Használat kérdése hogy mennyit bír. Ha nyomod mint süket gyerek a klozet ajtót, akkor egy perc, ha "érinted" akkor elég hosszú az élettartama. Minden esetre az alsó és középkategóriás billentyűs telefonok gombjainál tovább életképes az érintőképernyő.
2011. aug. 14. 00:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Hát én biztos, hogy nagyon vigyáznék rá, ha már kapnék egy ilyet, főleg mert akkor egy drágább fajtát választanánk, ha már az tovább bírja.
2011. aug. 14. 10:14
 13/22 anonim ***** válasza:

A második válaszolón jót röhögtem... gyilkolja a telefonokat és akkor panaszkodik, hogy 2 hétig se bírta... Röhej.. Talán vigyázni kéne rá és akkor nem lenne baj.

Nekem iPhone-om van, használt volt kb. fél évig és lassan fél éve van nálam is, semmi baja nincs. :)

2011. aug. 14. 12:28
 14/22 anonim ***** válasza:
2 válaszoló vagyok... A gyilkolás arról szól hogy különös képpen nem vigyázom rá, de nem tartom pink strasszos baba zokniba, a telefon van értem nem én a telefonért... A Samsung egy fos úgy ahogy van, az összes érintős telefonnal karöltve. Érdekes a Nokiáim még azt is kibírták hogy repkedtek jó párszor a kezemből, meguntam azért szoktam cserélni őket. Ráadásul az érintős telefonra vigyáztam. Te itt csak ne röhögj a válaszon, amíg nem volt fólián hajszálrepedéses telefonod, amikor nagy gáz volt és szükség lett volna rá.
2011. aug. 14. 13:10
 15/22 anonim ***** válasza:

Hát ez van ha vacakokat veszel :)

Az iPhone-om fél éve van még csak nálam és olyan 6-7szer repült magasról köpadlóra amikor kishugom játszott vele... Tudod még ezek után sincs semmi repedés, törés vagy akármi rajta.

Ez a helyzet ha igényes telefont veszel :)

2011. aug. 14. 13:27
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát azt írta, hogy 70 ezres, szóval az már nem egy szar telefon..
2011. aug. 14. 18:40
 17/22 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki mégis az volt, nem csak az ártól függ minden, a szart is eladják drágán.
2011. aug. 14. 19:51
 18/22 A kérdező kommentje:
Na köszi, mostmár kezd elmenni a kedvem az érintősöktől:D De te meg hogy tudtál használtat venni, főleg érintősből?
2011. aug. 14. 19:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy vettem? Ismeröstöl kaptam ajándékba...
2011. aug. 14. 20:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Akkor tartok egy kis gyorstalpalót.

A 90-es évek vége felé jelentek meg az érintőképernyős készülékek, ezekben még nem volt telefon. Nem azért voltak érintősök, mert az volt a sikk. Mivel már azok is számítógépek voltak, célszerűen lehetett kezelni így őket. Próbáld meg a pc-det úgy kezelni, hogy van a 4 nyílgombod meg egy enter, nyüszíteni fogsz az egér után :)

Sokáig az ún. üzleti felhasználók számára gyártottak ilyesmit, ennek megfelelően az átlagember számára elérhetetlen árakon, 2000 táján minimum 100ezer Ft körül volt minden ilyesmi...

Ezek a korabeli készülékek egyébként sokszor eszméletlen profi minőségúek voltak, a 10 éves Palmok, HP-k vidáman mennek ma is.

Manapság viszont a gyártók észlelték, hogy van igény az érintős gépekre. Na nem azért, mert a felhasználók annyit exceleznének (sokuk azt tudja, mire jó az), hanem divatcikké vált. Erre tömegesen nyomni kezdték az olcsón előállítható érintős telókat. Ez kell a népnek? Tessék, vigyétek, zabáljátok. A nép pedig verekszik érte. A Samsung 5230 a mintapélda erre. Kalap trágya, de érintős, tehát viszik, mint a cukrot, aztán nem értik mi van.

Természetesen ma is vannak minőségi készülékek, sajnos kicsit drágábbak, de sokáig jók lesznek. És hogy vigyázni kell rá, az szerintem eléggé alap.

2011. aug. 14. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!