Hány évet bírnak az érintőképernyős telefonok?
A második válaszolón jót röhögtem... gyilkolja a telefonokat és akkor panaszkodik, hogy 2 hétig se bírta... Röhej.. Talán vigyázni kéne rá és akkor nem lenne baj.
Nekem iPhone-om van, használt volt kb. fél évig és lassan fél éve van nálam is, semmi baja nincs. :)
Hát ez van ha vacakokat veszel :)
Az iPhone-om fél éve van még csak nálam és olyan 6-7szer repült magasról köpadlóra amikor kishugom játszott vele... Tudod még ezek után sincs semmi repedés, törés vagy akármi rajta.
Ez a helyzet ha igényes telefont veszel :)
Akkor tartok egy kis gyorstalpalót.
A 90-es évek vége felé jelentek meg az érintőképernyős készülékek, ezekben még nem volt telefon. Nem azért voltak érintősök, mert az volt a sikk. Mivel már azok is számítógépek voltak, célszerűen lehetett kezelni így őket. Próbáld meg a pc-det úgy kezelni, hogy van a 4 nyílgombod meg egy enter, nyüszíteni fogsz az egér után :)
Sokáig az ún. üzleti felhasználók számára gyártottak ilyesmit, ennek megfelelően az átlagember számára elérhetetlen árakon, 2000 táján minimum 100ezer Ft körül volt minden ilyesmi...
Ezek a korabeli készülékek egyébként sokszor eszméletlen profi minőségúek voltak, a 10 éves Palmok, HP-k vidáman mennek ma is.
Manapság viszont a gyártók észlelték, hogy van igény az érintős gépekre. Na nem azért, mert a felhasználók annyit exceleznének (sokuk azt tudja, mire jó az), hanem divatcikké vált. Erre tömegesen nyomni kezdték az olcsón előállítható érintős telókat. Ez kell a népnek? Tessék, vigyétek, zabáljátok. A nép pedig verekszik érte. A Samsung 5230 a mintapélda erre. Kalap trágya, de érintős, tehát viszik, mint a cukrot, aztán nem értik mi van.
Természetesen ma is vannak minőségi készülékek, sajnos kicsit drágábbak, de sokáig jók lesznek. És hogy vigyázni kell rá, az szerintem eléggé alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!