Milyen érintőképernyős telefonok vannak 10. 000 Ft-ért?
vodafone 547i
aránylag egész jó, nem karcolódik a fólia nélkül sem, egész jól bírja az ütéseket is
a tudása annyi, amennyi az ára, telefonálásra, sms-ezésre tökéletes, a fényképezője olyan mint az ára szintén
ami játék próbáltam, azok közül mind megy rajta egész jól, bár pár játéknál kicsit furcsán reagál az érintő miatt, de ez lehet az én hibám is
használható usb adattárolóként is, adnak hozzá gyárilag usb-t meg talán headshetet is de ebben nem vagyok biztos, egyébként egész hangosra kihangosítható, és így is hallgatható a zene, rádió
igazából ez is kínai, a 200 ezres is, mindegyik telefon kínai
ha vigyázol rá, valószínűleg ez is bírni fogja, de ha mégsem, hát van rá garancia... egyébként a 200ezres telefonokra sincs több garancia mint erre a vodafone 547-re, mivel ugyanott készülnek
aki a 200ezres telefonon gondolkodik, az vegyen csak, ha annyira pénzes, és raj akar lenni, bár az sem tud semmivel sem többet, max máshogyan lehet rajta netezni ( a vodafonon is lehet netezni) + esetleg, de nem biztos, elfogadható minőségű fényképeket készít, bár egyik telefon sem igazán való fényképezésre, mert arra a fényképezőgép való
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:51
sms-t írni persze...1 óra mire megírsz vele 1 kétsoros sms-t
"Milyen érintőképernyős telefonok vannak 10. 000 Ft-ért?"
A vaterán rendszeresen lehet találni winmo telefonokat 10 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!