ZTE Balde-ről, és SE X8-ról is sok negatívumot/pozitívumot hallottam! Melyiket vegyem meg? (többi lent! )
Valahogy X8 felé húz a szívem, de nem tudom! Mind2 telefonról semleges válaszokat kapta!
Blade: jóval gyengébb aksi mint a többi okostelefonba; akadozó menü, lassú
X8: 2.1-ig lehet csak frissíteni; nem olyan jó a képernyője mint a Blade-nak.
Egyszerűen nem tudom....Ilyen valamit-valamiért dolgo ez? Vagy nem tudok dönteni! Már lassan 1,5 hónapja nézegetem, és NEM TUDOM! (első Androidos telefonom lenne!)
Nem gyengébb az akksija, csak több hardvert szolgál ki!
Nem akadozik azon semmi, csak oda kell figyelni, hogy mi futkározik a háttérben!
X8: kisebb képernyő, 1/4 akkora felbontás, 1/4-ad akkora RAM, ehhez képest a Blade akkuja jól bírja.
Nekem a Bladen alapjaiban a svéd 2.2-es ROM van, kihajigáltam még a telepítés előtt belőle, ami nem tetszett, néhányat (kamera) helyből jobbra cseréltem, újakat beleraktam, kiválóan teljesít.
Való igaz, akár fél nap alatt le tudom amortizálni az akkuját, de ezt BÁRMELYIK mai okostelefonnal meg tudom tenni. Csodák nincsenek, csak szidom a más készülékét, meg ezt hallottam róla, meg azt.
Ha csak telefonálásra használom, nem szoktam sokat, 5 napig is elmegy...
Az SE X8 is jó készülék, csak jóval kevesebbet tud hardverben, ebből adódóan valamivel (de nem sokkal) jobb az üzemideje.
Ennyi...
Az utolsó válaszadóval egyetértek.
ZTE nagyobb kijelző, jobb hardver. A menü nem akadozik, nem lassú. A nagy felbontás mind a böngészésnél, mind a játékoknál fontos.
(egyébként ugyanezt a készüléket van ahol DELL márkanéven forgalmazzák [link]
[link] )
Akkumlátor - minden okostelefont le lehet meriteni pár óra alatt intenzív használattal(legyen az SGS2, vagy bármi), normál használattal tovább birják, de naponta tölteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!