Telók 60-70 ezres árkatekóriában?
Figyelt kérdés
Ace,wildire.Csakújat szeretnék.A defyt hanyagoljuk.Mert nem tok angolul:)
13/f
2011. aug. 12. 19:51
1/15 anonim 

válasza:

Szerintem még nem vagy abban a korban, hogy ilyen telefon kelljen neked. Ilyenkor általában T-mobile move-val kéne villogni, nem ilyen jó telefonokkal.
2/15 anonim válasza:
Defy pedig jó! És minek tudni ahhoz angolul? Befrissíted és nem lesz angol. Ha én ajánlhatok valamit, akkor szerintem vegyél ZTE Bladét. Nekem bejön most vettem nagyon állat!:D
3/15 anonim 

válasza:

iPhone 3G(S),nagyon megéri az árát,még használtan is...
4/15 anonim 

válasza:

iPhone 3G(S),nagyon megéri az árát,még használtan is...De az iPhone 4 a legeslegjobb teló amit eddig kitaláltak,csak drága. :)
5/15 anonim 

válasza:

Defy!
Én is most veszek Defy-t, nem zavar, hogy angol, megy majd rá a CM7 oszt jóvan:)De ha ennyire nem tudsz angolul, akkor samu s5230!
13/f
6/15 anonim 

válasza:

Tényleg az Iphone 4 a legjobb telefon. A Galaxy S 2, a Galaxy S, a Galaxy S Plus, a Galaxy R, az Xperia Arc, az LG 2x és a HTC Sensation után :)
7/15 A kérdező kommentje:
ne offoljatok pls.
2011. aug. 13. 17:59
10/15 anonim 

válasza:

14:21:
"Tényleg az Iphone 4 a legjobb telefon. A Galaxy S 2, a Galaxy S, a Galaxy S Plus, a Galaxy R, az Xperia Arc, az LG 2x és a HTC Sensation után :)"
PONTOSAN ÍGY VAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!