Melyiket vegyem? T-mobile move vagy iPhone4?
Hülye kérdés... Egyértelmű a válasz: T-Mobile Move.
Ájfónt tényleg csak a embicilis burzsujok vesznek. -> kukába vele
Szerintem sincs értelme a kérdésnek. Az Iphone egy felső kategóriás csilli villi divat szar!
A T-Mobile Move meg alsó-közép kategóriás jól működő cucc.
(Az újfón is működik, de minek).
Én nem feltétlenül a Move-ra, de mindeképpen az Androidot futtató telefonok mellet érvelnék.
Azért iPhone 4 még így 1 évesen is elveri az összes mai Androidos telefont. Főleg jailbreakelve, ugyanolyan szabad, mint a droid root-tal, sőt... Az egyetlen baj az ára, de ha van rá pénzed, akkor bestbuy.
T-mobile move egy kupac sz ar, droidos telefon kb. egy Blade-től kezdődik (vagy inkább Defy-től), persze jó, hogy elérhetővé vált az okostelefon mindenki számára, de elég undorító, ahogy a szolgáltatók nyomatják a zöldrobotot.
Nem vagyok Apple fan, nincs Apple termékem. Számítógépre szánok annyit, hogy vehettem volna Apple-t, de Sony Vaio-t vettem. Telefonra pedig szerintem értelmes ember nem ad ki 80k-nál többet, de ez mindenki saját maga döntse el, a válaszoló viszont ha már költhet bármennyit, akkor iPhone 4 a nyerő még most is (5-ösig, aztán pár év múlva talán a WP7 is ott lesz, droid pedig szerintem maradhat alsó és középkategóriának.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!