Melyik áron vehetném meg a Samsung Galaxyt, a T-mobiletól, hogy ne kelljen havonta részletben fizetnem?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok kiigazodni, de most nincs lehetőségem benézni egy üzletbe, csak úgy tudok már odamenni, ha tudom milyen árat fizetek. Neten rendelni nem szeretnék. A lehető legolcsóbb variációt szeretném természetesen. Már alapból 30-as kártyám van, amit egy olyan telefonnal vettem, amihez két éves hűségnyilatkozat tartozott, ez nem az én nevemen van.
2011. aug. 10. 14:22
12/13 anonim válasza:
Internet okostelefonban. Nekem egy másik szolgáltató úgy oldotta meg, hogy a számítógépre előfizetett USB modemes internetet osztotta meg a gép és az okostelefon között. Mivel 8 giga a korlát, még így sem fogy el egy hónapig.
13/13 anonim válasza:
Ezeket az árakat nézd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!