Miért mondja mindenki hogy a Blade jobb mint az X8? (többi lejjebb :D)
E 2 telefon közül akarok választani...de valahogy X8 jobban bejön! Tesztek is jobb mutatót írnak rá,m int a Bladre. Itt GYK-n meg mindenki BLADE,BALDE,BLADE!! 1: X8 aksija sokkal tovább bírja, mint a Blade-é! (ISMERŐSÖK TAPASZTALATA!!) 2: ELVILEG jobb képeket csinál!
Az nembaj hogy jobb a képernyője felbontása a Blade-nak...és az sem zavar hogy nagyobb a memóriája, mert 8 gigás kártyával bővítem, ugyhogy az se számít...ezeken kívül (képernyő, felbontás, mutitouch, memória) mivel jobb a Blade, mint egy X8?
SEMMIVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
X8 A KIRÁLYYYYY
Ha teszel rá custom romot akkor sztem jobb mint a Blade,de ha nem teszel akkor a Blade,mivel van hivatalos frissítés,és nem csak a teló memóriájába tudsz menteni
az x8 RAM-ja elég kevéske :/ viszont ha van rajta valami custom rom amin van app2sd funkció,akkor szerintem jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!